Bakan Bugün Açıkladı: Mart Ayı 500 Yeni Memur Alımı Yapılacak

Bakan Bugün Açıkladı: Mart Ayı 500 Yeni Memur Alımı Yapılacak

Bakan Göktaş’tan yeni memur alımı açıklaması geldi. Aile Bakanlığına Mart ayında yeni kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Detaylar bu haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından BUGÜN açıklandı. Mart’ta yeni kamu personeli alımı yapılacak. Bakanlık personel alımına dair gerekli bilgileri ve açıklama detaylarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bakanlık 500 memur alımı yapılacak

Bakan Göktaş, 2024 Mart ayında 500'ün üzerinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atamalarını gerçekleştirilecek açıklamasında bulundu. Bu kapsamda Mart'ta 500'ün üzerinde şehit yakını, gazi ve gazi yakını ataması yapılacak.

Atama sayısı 50.000’i aşacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bugün Eskişehir'de bulunduğu açıklamalarda bugüne kadar yapılan atama sayısı da belirtildi. Bakan yaptığı açıklamada bugüne kadar atananların sayısının 50 bini aşacağını belirtti.

Kamuya sosyal atama

Bakan bugün verdiği ve belirttiği müjde ile ilgili açıklamasında 500 kadro ile 50 bin atama sayısının aşılacağı ifade edildi. Özellikle de bu atamanın çok kıymetli olduğu belirtilirken bunun sosyal bir atama olacağına özellikle yer verildi.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.