Aydoğar, "Siyaset, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır”

Cumhur İttifakı üyesi Yeniden Refah Partisi, Onikişubat ilçesi Önsen Mahallesi'nde seçmen vatandaşları ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerine ramak kala vatandaşlardan destek istedi.

"Siyaset, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır" sloganıyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, sabahın ilk ışıklarında Önsen Bölgesinde seçmenleri ziyaret etti.

whatsapp-image-2023-04-29-at-12-37-23.jpeg

Burada bir açıklama yapan Aydoğar, seçmenlerin sorunlarını dinleyerek, onların taleplerini aldı ve çözmek için söz verdi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; “Bugün inşallah Onikişubat ilçemize bağlı Önsen Mahallesi'ndeki seçim çalışmalarımızda, dolaşmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Bu bağlamda ön senlik kardeşlerimize ve ön sene neler yapabiliriz kabilinden hareket ederek SKM merkezimizden yola çıktık.ön sene gideceğiz ve kardeşlerimizle kucaklaşarak, onların dertlerini sorunlarını dinleyeceğiz" dedi.

whatsapp-image-2023-04-29-at-12-37-24-2.jpeg

Önsen Mahallesi'nde seçmenlerin sıcak ilgisi ve teveccühüyle karşılaşan Muhammed Aydoğar ve beraberindeki heyet, seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

whatsapp-image-2023-04-29-at-12-37-24-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.