Asya Altyapı Yatırım Bankası Personel Alımı Yapacak!

Asya Altyapı Yatırım Bankası Personel Alımı Yapacak!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı “Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğü” tarafından KPSS şartsız yeni personel alımı açıklandı. Asya Altyapı Yatırım Bankası (AAYB) için olacak personel alımına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından merkezi Pekin'de bulunan Asya Altyapı Yatırım Bankası (AAYB), 2024 Yılı Genç Yetenekler Programı kapsamında yeni mezunlar ve kariyerinin başındakiler için altyapı finansmanı alanında kariyer olanağı sunuldu. Detaylar bu haberimizde.

AAYB banka personeli alımı

Banka'nın Mezunlar Programı (Graduate Program) kapsamında Yatırım, Finans, Risk Yönetimi, Strateji, Çevresel ve Sosyal Kalkınma ile ilgili Banka'nın çeşitli departmanlarında analist pozisyonları açıklandı.

Yeni iş ilanları açıklandı

Banka'nın Hukuk Programı (Legal Associate Program) kapsamında, Hukuk Departmanının üç alt biriminde (İdare, Kamu Operasyonları ve Özel Sektör ve Hazine Operasyonları) hukukçu (legal associate) olarak görevlendirmek üzere ilanlar yayımlandı. Aranan özellikler arasında hukuk yüksek lisansı ve en az 2 yıl iş tecrübesi olduğu görülmektedir.

Son olarak yüksek lisans ve doktora programına kayıtlı öğrencilere yönelik Banka'nın staj programına dair bilgiler de açıklandı.

Asya Altyapı Yatırım Bankası personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Adaylar 16 Şubat’a kadar ilgili adreslerden başvuruları takip edebileceklerdir. Başvurular 16 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek.

Asya Altyapı Yatırım Bankası personel alımı 1 kılavuzu.

Asya Altyapı Yatırım Bankası personel alımı 2 kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.