“Asla yalnız değilsiniz, Vatan size minnettardır” projesi hayata geçirildi!

 “Asla yalnız değilsiniz, Vatan size minnettardır” projesi hayata geçirildi!

"Asla yalnız değilsiniz, Vatan size minnettardır" Projesi kapsamında Kahramanmaraş'ta yaşayan Terörle mücadele esnasında yaralanan ve uzuvlarını kaybeden Gazilerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmek maksadıyla ziyaretler gerçekleştirilmeye başlandı.

Kahramanmaraş Valiliği, AÇSP il müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından ortak olarak yürütülen "Asla yalnız değilsiniz, Vatan size minnettardır" Projesi kapsamında 19 Eylül Gaziler Günü olması vesileyle Kahramanmaraş'ta yaşayan Terörle mücadele esnasında yaralanan ve uzuvlarını kaybeden Gazilerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmek maksadıyla ziyaretler gerçekleştirilmeye başlandı.

İlk ziyaret, Şehit Ailesi ve Gaziler derneğinin 2007 yılından bu yana 13 Yıldır, Şube başkanlığını yürüten Gazi Yunus Karaman 'a gerçekleştirildi.

Ziyaret, Başkan Karaman'ın 11 Ağustos 2001 yılında yaralandığı tarihin 19. yılında yapıldı. Başkan Karaman yaptığı açıklamada; bu ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, projenin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen, Kahramanmaraş Valisi Sayın Ömer Faruk Coşkun 'a Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek 'e ve AÇSP il müdürü olarak göreve geldikten sonra gece gündüz demeden Şehit Aileleri ve Gazilerimizi biran olsun yalnız bırakmayan Mutlu KAYA  'ya teşekkür ediyorum diyerek; sözlerini Vatan, Bayrak uğruna tereddüt etmeden Hayatlarını feda eden Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle anıyorum, Hayatlarını kaybeden Gazilerimize Allahtan Rahmet diliyor hayatta olan Gazilerimize Sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum, diyerek tamamladı.

Ziyarete Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, AÇSP il müdürü Mutlu Kaya ve Dernek yönetim üyeleri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.