Artık gençler iktidar olsun !

Artık gençler iktidar olsun !

“Var bi hayalimiz” sloganıyla yola çıkan Türkiye'nin en genç Genel Başkanı Hüseyin Baş İstanbul’da gençlerle buluşuyor.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı, 13 Şubat Pazar günü yapacağı Gençlik Şöleni ile BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı, gençlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
BTP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Turhan basın açıklaması ile İstanbul gençliğini programa davet etti.
Turhan “Hatırlanırsa Sayın Hüseyin Baş Genel Başkan olduktan sonra ilk konuşmasında “24 yaşında kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına adıyorum diyen Deniz Gezmiş gibi ben de kendimi 29 yaşında Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına adıyorum” demişti. Tam Bağımsız Türkiye ideali olan ülkenin geleceğini inşa etmekte ben de varım diyen tüm gençlerimizi 13 Şubat Pazar günü saat 13:00’de Fatih’te bulunan Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.
EKONOMİK KRİZ EN ÇOK GENÇLERİ ETKİLİYOR
Ülkedeki ekonomik şartların gençleri nasıl etkilediğini anlatan Hüseyin Turhan, “TÜİK enflasyon rakamlarıyla halkın yaşadığı gerçek enflasyon rakamları arasında uçurumun bulunduğu bu dönemde hükümetin maalesef çözümü yok. Çözümsüzlük ve yüksek enflasyon en çok gençleri etkiliyor. Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın önderliğinde ülkenin sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongreleri yaptık. Milletimizi birleştirmek, kardeş yapmak için Ehl-i Beyt programları düzenledik, milli değerlerimizi hatırlatmak için Milli Kahramanlarımızı Anma programları yaptık. Şimdi de tüm Z Kuşağı Türk gençliğini Hüseyin Baş’la buluşturmak istiyoruz. İstiyoruz ki artık miadı dolmuş çözümsüz siyasiler yerine ülkemizin geleceğini gençler belirlesin, artık gençler iktidar olsun” diye konuştu.
ÜLKEMİZİN BİRLİĞE VE KARDEŞLİĞE İHTİYACI VAR
Konuşmasında birlik-beraberlik vurgusu yapan BTP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Turhan “Ülkemizin 20 yıllık AKP iktidarında her geçen gün kaos ve ayrımcılık had safhaya ulaştı. Siyasi partiler Türk Milletini kurtaracak projeler üretmek yerine birbirleri ile kavga ederek insanları siyasetten soğutmakta, çözüme odaklanmak yerine siyaseti çıkmaz noktaya taşıdılar.  Ülkemizde kutuplaşma her alanda yaşanmaya başladı. Ebedi Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş katıldığı her programda ve konuşmada Türk Milletine birliği beraberliği anlattı ve milletimiz kardeş olsun diye elinden gelen her şeyi yaptı. Bağımsız Türkiye Partisi sağcı-solcu, dindar-laik diye bir ayrım yapmadan tüm Türk milletini kardeşliğe, birliğe, güçlü olmaya davet etmektedir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde Bağımsız Türkiye Partisi’nin sağduyusuna ihtiyaç vardır.” ifadelerini kullandı.
 “DÜNYAYI HEP GENÇLER DEĞİŞTİRMİŞTİR”
“Biz BTP gençliği olarak ülkemizde yaşanan her türlü soruna karşı projelerimizle yola çıktık. BTP bir proje ve fikir partisidir” diyen Hüseyin Turhan açıklamasına şöyle devam etti;
“Unutmamamız gerekir ki dünya tarihini değiştirmiş liderler hep gençlerin içerisinden çıkmıştır. Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethedip bir çağ kapatıp bir çağ açtığında 21 yaşındaydı. 7 düvelin ülkemize saldırdığı Çanakkale Savaş’ının komutanı Mustafa Kemal Atatürk düşmanları püskürttüğünde 30’lu yaşlardaydı. Tarihimizden ve medeniyetimizden bunun gibi nice örnekler vermek mümkün.”
 “GENÇLER HALLEDER”
BTP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Turhan, açıklamasını “gençler halleder” sloganı ile tamamladı:
“Biz dünyanın en genç Genel Başkanı olan Hüseyin Baş ile beraber ülkemizi dünya lideri yapacak bilgili, donanımlı, enerjik bir kadroyuz. Bu vesileyle ülkemizde hangi düşünceden olursa olsun tüm genç kardeşlerimizi beraber olmaya, ülke yönetiminde söz sahibi olmaya davet ediyoruz. Organize etmiş olduğumuz bu gençlik şöleninin asıl amacı; partimizin sloganı haline de gelen GENÇLER HALLEDER mottosunu Türk siyasetine kazandırmak ve gençlerin siyasette söz sahibi olmaları gerektiğini kamuoyuna ispat etmektir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.