Ankara’da öğrenciler ilk teneffüse ‘Maraş Dondurması’yla ara verdi

Ankara’da öğrenciler ilk teneffüse ‘Maraş Dondurması’yla ara verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin başladığı ilk günde Ankara’da öğrencilere ilk teneffüste ‘Maraş Dondurması’ ikram etti.

Başkan Güngör, burada yaptığı açıklamasında; “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Şelçuk’un sosyal medyadan ilk teneffüsle ilgili bir paylaşımı olmuştu. Biz de ilk teneffüs dondurmasız olmaz demiştik. Okullarımızın açılmasıyla bu vaadimizi yerine getiriyoruz. Öğrencilerimize ve sevgili velilerine afiyet olsun. Bu vesileyle de yeni eğitim öğretim döneminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal’ında katıldığı Ankara Kocatepe İlkokulu’ndaki programda, Başkan Güngör çocuklarla birlikte sabah sporu yaptı.
Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Başkan Güngör, “Pandemi süreci başlayınca hükümetimizin aldığı tedbirler çerçevesinde eğitime ara verilmişti. Sayın Bakanımız Ziya Şelçuk’un sosyal medyadan ilk teneffüsle ilgili bir paylaşımı olmuştu. Biz de ilk teneffüs dondurmasız olmaz demiştik. Bu paylaşımımız Türkiye’de gündem olmuştu. Okullarımızın açılmasıyla bu vaadimizi yerine getiriyoruz. Öğrencilerimize ve sevgili velilerine afiyet olsun. Bu vesileyle de yeni eğitim öğretim döneminin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Program, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere dondurma ikramının ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.