AnadoluJet Havayollarına Yeni Personel Alımı!

AnadoluJet Havayollarına Yeni Personel Alımı!

Anadolu Jet bünyesinde THY tarafından yeni personel alımı iş ilanına başvurular alınıyor. Kimler AJET havayolları personel alımlarına başvurabilir? İşte şartlar ve tüm detaylar.

Türk Hava Yolları THY iştiraki olan AnadoluJet Havayolları için güncel iş ilanına başvurular alınıyor. Teknik Direktörlük Bünyesinde Görevlendirilmek Üzere personel alımına başvuruları bu yazımızda KAMU PERSONELİ AIMI olarak hazırladık. İşte Ajet Hava Taşımacılığı A.Ş., teknik direktörlük bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımına dair tüm detaylar.

Personel alımı şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 1 Ocak 1985 ve sonrası doğumlu olmak, Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, Askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak tercih sebebidir. MS Office programlarına hakim olmak, Yurt içi ya da yurt dışı seyahat engeli olmamak gerekiyor.

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği, Uzay Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun olmak. Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK Denklik Belgesi istenmektedir

Ajet personel alımı başvuru süreci

Anadolujet Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından personel alımına başvurular online olarak yapılabiliyor. Adaylar internetten başvurularını AJET kariyer internet sayfasından yapabilirler.

AJET personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.