Ali Kazancı, Futbol İl Temsilciliği İçin Aday 

Ali Kazancı, Futbol İl Temsilciliği İçin Aday 

Kahramanmaraş ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kazancı, 30 Ağustos’ta yapılacak olan Futbol İl Temsilciliği seçimi için Tekrar aday olduğunu açıkladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol İl Temsilcisi ve İl Tertip Komiteleri Talimatı hükümleri doğrultusunda iki yılda bir yapılması gereken Kahramanmaraş Futbol İl Temsilcisi seçimi, 30 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 
Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kazancı, Futbol İl Temsilciliği için aday oldu. Uzun Yıllardır TFF İl Temsilciliği yapan ve uyumlu bir şekilde yürüttüğü Futbol İl Temsilciliği için tekrar adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan Ali Kazancı, “Demokratik kurallar içerisinde çalışmalarımı sürdürüyorum. Tekrar Seçilirsem futbolu bir adım daha ileri götürmek için gayret göstereceğim” dedi. 
Kahramanmaraş’ın Taban Birliklerini oluşturan ASKF il birlikte istişareli bir şekilde çalışan TFF İl Temsilciliği ve müsabakaların icra edilmesinin kovuşlandırılmasını sağlayan İl Tertip Komitesi 30 Ağustos Pazartesi Günü seçime gidiyor. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşecek seçim için hareketli günler yaşanırken İl Temsilciliği için Mevcut Aday Ali Kazancı tek isim üzerinden seçime gidileceği İl Tertip Komitesi için ise yeni adayların çıkacağı konuşulmaya başladı. İl Tertip Komitesi Kulüpler Temsilciliğinde İlker Yiyen, Ahmet Güler, Ahmet Öztürk, Abdurrahman Akbaba ve Sinan Yakar gibi yeni isimlerinde aday olacağı ifade ediliyor. 
ALİ KAZANCI KİMDİR? 
Kahramanmaraş’ta Mesleki Eğitim Merkezi’nde görev yapan Ali Kazancı, uzun yıllar, PTT spor ve Türk Telekom sporda amatör futbol oynadı ve yöneticiliğini de yaptı. Daha önceki yıllarda İl Futbol Tertip Komitesi’nde de görev üstlenen Kazancı, halen hem Kahramanmaraş ASKF Başkan Yönetim Kurulu üyeliği hem de TFF İl Temsilciliğini yürütüyor. 15 yılı aşkın süredir de Kahramanmaraş ASKF Yönetim Kurulu’nda yer alan Kazancı, bu süre içerisinde ASKF’nin mali sekreterliğini ve başkan yardımcılığı görevlerini de üstlendi. 
SEÇİM NASIL OLACAK? 
Kahramanmaraş’ta Futbol İl Temsilciği seçimi, 2022-2023 Sezonunda en az yerel liglerde en az bir kategoriye katılımda bulunan ve bünyesinde futbol şubesi bulunan spor kulüplerinin temsilcilerinin katılımı ile yapılıyor. Geçen sezon Kahramanmaraş’ta 37 kulüp, en az bir yerel lige katılım gösterdi ve bu nedenle de 30 Ağustos’ta yapılacak olan seçimlerde İl Temsilcisi için oy kullanma hakkına sahip olacak. 
ASKF internet sitesinde yer alan bilgilere göre de, 2022/2023-2023/2024 Futbol Sezonlarında görev yapacak Futbol İl Temsilciliği ve İl Futbol Tertip Komiteleri Kulüp Temsilcileri Seçimi 30.08.2022 Salı Günü (Çoğunluk sağlanmadığı takdirde 07.09.2022 tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluğa bakılmaksızın) Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu saat 15.00’da yapılacak. Seçimler için çağrı yapılan 37 kulüpten en az 19’unun katılımı ile yapılacak olan bu toplantıda çoğunluk için yeter sayı sağlanamazsa, toplantı çoğunluğu bakılmaksınız 7 Eylül 2022 Çarşamba günü aynı saat ve yerde yapılacak. Seçim günü önce Futbol İl Temsilcisi seçilecek. İl temsilcisi seçiminin ardından da 2022-2023 Sezonu için görev yapacak İl Futbol Tertip Komitesi Kulüpler Temsilcisi (3 asil, 3 yedek) seçimi yapılacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.