Aleyna Tilki: Aşı yaptırmayacağım

Aleyna Tilki: Aşı yaptırmayacağım

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde koronavirüs test sonuçlarının birinin pozitif, aynı gün yaptırdığı diğer test sonucunun ise negatif çıktığını açıklayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, tartışma yaratacak ifadelerde bulundu.

Genç şarkıcı, "İçimde bir sürü cümle var. Bir pozitif, bir negatif çıktım. İlaç içtikten sonra hastalanmaya başladım. Ben şuna inanmaya başladım, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu testlerin %80'i yanlış bence. Atıyorum kalp hastası biri yanlış testten dolayı bu ilacı alsa hayatını kaybetse bu adil olur mu? 'Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor?' diye düşündüm ama ben böyle konuşunca 'Aleyna da koronaya inanmıyor' diyorlar. Hayır inanıyorum, sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ama tam olarak inanmamız için testlerin doğru olması lazım" diyerek test sonuçlarına güvenmediğini söyledi.

Aleyna Tilki hiç bir belirtisi olmadığını ve ilaçları alınca hastalandığını dile getirdi. Genç popçu, "Bu testlerin güvenilirliği yok. Korona değil de insanları ilaçlar öldürüyor olabilir mi? Ya ilaç hasta ediyorsa. Sadece bunu merak ediyorum. Ben bu işleri en az anlayan insanım, biz şu ana kadar denenmiş ne varsa yapmalıyız. Verilen ilaçtan içmeliyiz. Bu belirsizlikte belirgin olanı yapmak gerekiyor" sözleriyle dile getirdi.

Tilki muhabirlerin aşı olacak mısınız? sorusuna ise, "Beni takip eden bir kitle var onları yanlış yönlendirmek istemem. Ben aşı yaptırmak istemiyorum, ben anneme, kardeşime ve kendime yaptırmayacağım. Ben ilaç sektörüne güvenmiyorum. Ticaret mi yapıyor yoksa başka bir planı mı var onu bile bilmiyorum. Ben saçma konuşuyor olabilirim, şahsi konuşuyorum, saçmalıyorsam yaşıma verir herkes. Aleyna olarak konuşuyorum" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.