Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8.000 Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8.000 Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde 8 BİN kamu personeli alımı başvuru ilanı açıklandı. 8.000 yeni memur alımı başvuru tarihler ve şartları bu yazımızda yer alıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için 8.000 yeni SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere 8.000 sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme başvuru tarihleri belli oldu.

Kamu memur alımı başvuru şartları

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen koşulları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak gerekiyor.

Aile Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri

Adaylar başvurularını 21 Şubat 2024-11 Mart 2024 tarihleri arasında son gün saat 23,59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak online olarak gerçekleştireceklerdir.

Sözleşmeli memur alımı ünvanları

Son müracaat tarihi itibariyle başvuru yapılan pozisyon için istenilen bölümden mezun olmak, (başvurduğu sözleşmeli personel pozisyonu için belirlenen öğrenim düzeyinin üstü bir öğrenim düzeyinde mezun durumda olup, bu öğrenim düzeyinde KPSS puanı bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.) Şoför, koruma ve güvenlik görevlisi alımları ile diğer tüm kadrolara dair kontenjan dağılımları açıklanınca KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri hemen bilgilendireceğiz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı ilanı.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.