Aile Bakanlığı Güncel 1.489 Devlet Personel Alımı!

Aile Bakanlığı Güncel 1.489 Devlet Personel Alımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından güncel kadrolara 1.489 devlet personeli alımı güncel başvuruları alınıyor. Kamu memur atama başvuruları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KADROLU güncel DEVLET PERSONELİ ALIMI online başvuruları tamamlanıyor. Mayıs ayı kamu iş ilanları kapsamında Bakanlık 2828 sayılı sosyal hizmetler kanunu kapsamında hak sahipliği olanlar arasından memur ataması yapacak. İşte tüm detayları başvuru son günü öncesinde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Memur alımı yapılacak mezuniyetler

2828 sayılı sosyal hizmetler kanunu ile “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı” devlet personeli alımı başvurularında adayların “İlkokul, ortaokul, ilköğretim, ortaöğretim “lise”, önlisans “MYO”, lisans” bölümlerinden mezun olması şartı bu ilanda yer almaktadır.

Memur alımı başvuruları nasıl olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde hak sahipleri arasından başvurular oline olarak e-Devlet üzerinden yapılabilecektir. Başvuru için son gün 14 Mayıs 2024 tarihidir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı e-Devlet şifresi ile başvuru yapılabiliecek.

Aile Bakanlığı devlet personeli alımı başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal hizmetler kanunu kapsamında 1489 kamu personeli alımı için başvurularda adayların Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olması gerekiyor. ayrıca 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, güvenlik soruşturması veya arşiv araştırması olumlu olmak, haklarında korunma veya bakım tedbir kararı alınmamış olmak gerekmektedir.

Hap sahipliği kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluş bakımı veya koruyucu aile sosyal hizmet modellerinden en az 2 yıl süre ile yararlanmış ve reşit olduğu tarih itibariyle de bu hizmetlerden yararlanmaya devam ediyor olması gerekiyor. Ayrıca 18 yaşının dolduğu ve korunma ya da bakım tedbir kararının veya himaye onayının sona erdiği tarihten itibaren beş yıl içinde Bakanlığa başvurarak hak sahibi olduğunun tespitini yaptırmış olanlar başvurabilir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet personeli alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.