Afşinli öğrenciler ‘eTwinning’ projesinde Kahramanmaraş’ı temsil ediyor

Afşinli öğrenciler ‘eTwinning’ projesinde Kahramanmaraş’ı temsil ediyor

İtalya ve Ürdün’den Öğrencilerin de katıldığı projede Türkiye’den Kahramanmaraş, Iğdır, Şırnak, Hatay, İzmir ve Uşak’taki Okullar katılıyor. ‘eTwinning’ projesinin Konusu ise: ‘Farklılık İçindeki Birliktelik : Kültürel Farkındalık’.

Afşin Aşık Mahzuni Şerif Ortaokulu  İngilizce Öğretmeni Melek Tongut’un proje ortağı olarak katıldığı "Unity in Diversity: Cultural Awareness"  (Çeşitlilik İçinde Birlik: Kültürel Farkındalık) adlı eTwinning projesi faaliyetlerine Mart ayında start aldı.

Proje kapsamında öğrenciler; bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı konusunda beceri kazanacak ve yabancı ortakların ve ingilizce öğretmenlerinin ortaklığı ve projede kullanılan dilin İngilizce olması sebebiyle projedeki öğrencilerin dil becerilerini geliştirilecek.

Uygulamaya yönelik bilgi veren Afşin Aşık Mahzuni Şerif Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Melek Tongut, 'Projenin uygulanmaya başlanmasıyla beraber okulumuzda eTwinning ve twinspace tanıtımı yapılmış ,öncelikle öğrencilerimizin avatarlarını oluşturmaları sağlanmıştır. Yapılan webinarlarda öğrenciler kendilerini diğer projedeki arkadaşlarına ingilizce tanıttılar' dedi.

whatsapp-image-2021-05-26-at-18-40-40.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.