Afşin çiftçisinin yeni markası: Salepcizade

Afşin çiftçisinin yeni markası: Salepcizade

Afşin’de yetiştirilen Salepler, Salepcizade adıyla satışa sunuldu. Afşin’e bağlı Büyüksevin Mahallesinde yetiştirilen saleplerin Tescil Belgesi de alındı.

50 Gramlık özel ambalajlarda, %100 doğal olarak üretimi yapılan ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan müşteriye ulaşan ürünün tanıtımına da başladıklarını söyleyen genç ve tecrübeli girişimci Alper Gökşen, ‘Afşin’de üretim yapmak isteyen herkes için bir gelir kapısı açtık. Afşin’de üretilen diğer Tarım ürünlerine göre daha az masraf, daha az zaman kaybı ve kaliteli ürün alım garantisi. Öte yandan pazarlaması en kolay ürünlerden bir tanesi saleptir. Kaliteli ürün noktasında Afşin’de yaptığımız denemelerde ise salep, %100 doğal yolla üretimi yapılmakta ve yine el değmeden üretilerek müşteriye ulaştırılmaktadır’ dedi.

Afşin’in bereketli toprakları, Salepcizade markasıyla Salep ile tanıştı diyen, Alper Gökşen, yetiştirmesinden üretimine, paketlemesinden pazarlamasına kadar her aşamasında görev alan ekibinde, salep üretim ve pazarlaması konusunda gerekli eğitim,uygulama ve sertifikasını aldıklarını belirterek, ‘Salepcizade markamız ülkemize hayırlı olsun. Afşin’de üretim yapmak isteyen, satışını yapmak isteyen herkes bizimle iletişime geçebilir’ dedi.

capture-20201227-143445-001.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.