8 Şehirde Memur Alımı Bugün Açıklandı!

8 Şehirde Memur Alımı Bugün Açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde DÖSİM için 8 farklı şehirde kamu personeli alımı yapılacak. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü için 36 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI açıklandı. Merkez Müdürlüğü teşkilatında toplam 36 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Ankara 22, Antalya 3, Muğla 3, Denizli 2, İzmir 2, Nevşehir 2, Erzurum 1, Çorum 1 illeri için personel alımına dair tüm detaylar.

Memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk Vatandaşı olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gerekmektedir.

Sözleşmeli personel alımı nitelikleri nelerdir?

36 büro personeli alımı için lisans düzeyinde eğitim veren Siyasal Bilgiler Fakültesi ile İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin bölümlerinden ya da buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak, 2022 KPSSP3 puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan almak gerekmektedir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı süreci

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kamu personeli alımı başvuruları bugün başladı. Adaylar 5 Şubat 2024 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Gerekli iş ve işlemler online olarak e-Devlet internet sitesinden yapılabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personel Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.