4 Kurum Memur Alımı Yapıyor!

4 Kurum Memur Alımı Yapıyor!

Ege Üniversitesi, Danıştay Başkanlığı, Dışişleri, Aile ve Sosyal Hizmetler, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Hazine ve Maliye Bakanlıkları, Çorlu ve Kütahya Belediyesi için olmak üzere çok sayıda kamu personeli alımı yapılıyor.

Dışişleri Bakanlığı 50 memur alımı, Ege Üniversitesi 45 memur alımı, Danıştay Başkanlığı 23 memur alımı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 memur alımı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 memur alımı, Çorlu Belediyesi 9 memur alımı, Hazine ve Maliye Bakanlığı 8 memur alımı, Kütahya Belediyesi 1 memur alımı olmak üzere güncel iş ilanlarına başvurular alınıyor. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Ege Üniversitesi 45 memur alımı

Ege Üniversitesi tarafından sözleşmeli 45 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Büro personeli, destek personeli, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi ve gemi adamı ünvanlarında olmak üzere en az ilköğretim mezunları için kadrolar yer alıyor. Başvurular 26 Ocak 2024 dahil yapılabilir.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/en-az-ilkogretim-4b-kamu-personeli-alimi-5-unvan-online-basvurular-2667h

Danıştay Başkanlığı 23 memur alımı

Danıştay Başkanlığı tarafından sözleşmeli ve en az lise mezunu kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. Adayların KPSS'den en az 60 puan alması şartı var. Başvurular 26 Ocak 2024 tarihi dahil online olarak yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/4b-personel-alimi/baskanlik-en-az-lise-kpss-60-yeni-memur-alimi-bugun-aciklandi-2629h

Çorlu Belediyesi 9 memur alımı

Çorlu Belediyesi tarafından kadrolu 9 kamu personeli alımı yapılıyor. 8, 9 ve 12. derece kadrolara atama olacak. Adaylar 26 Ocak 2024 dahil başvurularını yapabileceklerdir. Mimar alımı için KPSS 70, zabıta memuru alımı için KPSS 65 puan isteniyor.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/en-az-b-ehliyetli-kadrolu-memur-personel-alimi-basvurulari-basliyor-2669h

Kütahya Belediyesi 1 memur alımı

Kütahya Belediyesi kadrolu bir adet düz devlet personeli alımı başvuruları sona eriyor. Adaylar 26 Ocak 2024 tarihi dahil başvuru yapabilir. KPSS'den en az 65 puan şartı var.


https://kamupersonelialimi.com/sinavlar/kamuya-duz-devlet-memuru-alimi-bu-pazartesi-basliyor-ikamet-sartsiz-2668h

Hazine ve Maliye Bakanlığı 8 memur alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kadrolu 8 kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. KPSS'den en az 75 puan almak şartı var. Başvurular 26 Ocak 2024 tarihi dahil e-Devlet üzerinden online olarak yapılabilecektir.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/hazine-bakanligi-devlet-memuru-alimi-online-basvurulari-basladi-2636h

Dışişleri Bakanlığı 50 Memur Alımı

Dışişleri Bakanlığı tarafından kadrolu 50 memur alımı yapılacak. Kadrolu olmak üzere 7 ve 9. derecelere atama yaılacak. GİH sınfıı 50 kamu personel alımı başvuruları 26 Ocak 2024 dahil online olarak yapılabiliyor. KPSS'den en az 75 ve 80 puan şartları yer almaktadır.

https://kamupersonelialimi.com/memur-alimi/bugun-aciklandi-disisleri-bakanligi-kpss-sartsiz-kadrolu-50-memur-alimi-2407h

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 memur alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde kadrolu 20 kamu personeli alımı yapılıyor. Adaylar GİH sınıfı kadrolara atanabilmek için 26 Ocak 2024 tarihi dahil başvuru yapabileceklerdir. Başvurularda KPSS 80 puan şartı var.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-kadrolu-memur-alimi-yarin-basliyor-2536h

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 memur alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kadrolu 15 kamu personeli alımı yapılıyor. Açıktan atama ile olarak memur alımında süreç 26 Ocak 2024 tarihi dahil yapılabilir. Başvurular 7 ile 9. derece kadrolar için olacak. Online olarak başvurularda KPSS'den en az 70 puan şartı var.

https://kamupersonelialimi.com/gundem/enerji-tabii-kaynaklar-bakanligi-aciktan-kadrolu-memur-alimi-basliyor-2607h

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.