16 Nisan Burç Yorumları (Dolunay Terazi burcunda)

16 Nisan Burç Yorumları (Dolunay Terazi burcunda)

Genel etkiler: Yeniay’da başlayan olaylar Dolunay’da neticelenir. Genel olarak enerjiler gergindir. Dolunay haritanın 7. evinde gerçekleştiği için; evlilikler ve ortaklıklarla ilgili konular ön planda.

Özellikle büyük gezegenlerin Dolunay’a yaptığı olumsuz açılar nedeniyle; boşanma davalarında artış ve bazı ortaklıkların bozulması söz konusu olabilir. Ancak ‘ben’ değil de, ‘biz’ demeyi başaranlar sorunları aşabilirler. Bu konularda özellikle iyi niyetli ve arabulucu kişilikteki insanlardan destek alınabilir.

Koç burç yorumları: Duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Mali durumda iyileşme olasılığı vardır. Teselli ve gönül rahatlığı için bir yerleri ziyaret edebilirsiniz. Aşkta hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz var, ancak bu sizin cesaretinizi kırmamalı. Koç burcu öğrencileri dalgın ve odağı kaçmış olabilir. Eşinizin sağlık sorunları nedeniyle stresli olabilirsiniz. Boş zamanınızda, kendiniz ve aileniz için daha iyi bir gelecek için plan yapın.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve rekabet konuları yoğun gündemde olacak. Son 3 ayda ilişkilerde ne kadar ben merkezli davranıldı? Atılan adımlar gerçekten biz olabilmek adına mı, yoksa tek taraflı bir istekle mi oldu? Bu sorulara bulunacak gerçek cevaplar öz değer duygusunu da geliştirmek adına fırsat olacaktır. Bu dönemde beklenmedik harcamalar yaşanabilir.

İlişkinizde ve evliliğinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İstemeden de olsa partnerinize sert tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizde gördüğünüz beklenmedik bir davranış kalbinizi kırabilir. Ortak iş açmış olanlar varsa bu tarih yakınlarında ortağıyla sürtüşmeler yaşayabilir.

Şu sıralar insanların dikkatini çekmek Koç burçları için oldukça önemli. Ama bunu başarmak için hiçbir şey yapmıyorlar. Dolunay süresince buna yoğunlaşmalı, rahatlamalı ve kendilerini insanlara daha fazla açmalılar. Herkesin onların aklını okumasını bekliyorlarsa hiçbir gelişme kaydedemeyeceklerini anlamaları gerekiyor. Aynı zamanda bu dolunayda hayatta tek başına olmadıklarını anlayacakları bazı olaylar yaşayabilirler.

Boğa burç yorumları: Ebeveynleriniz abartılı yaşam tarzınız ve harcamalarınız için endişelenebilir ve aynı şekilde sizinle tartışmaya girebilir. İnsanlar size birçok öneride bulunacaktır, ancak her şey kendi çabalarınıza bağlı. Bir arkadaşlığınızı kaybetme ihtimaliniz var. Seyahat etmek hemen sonuç vermeyecek, ancak gelecekteki faydalarınıza yardımcı olacaktır. Ruh hali değişimleri yaşayabilirsiniz.

Çalışma ortamı, günlük işleyiş ve sağlık konuları yoğun gündemde olacak. Son 3 ayda kazançlarla ilgili gerekli sorumluluklar alındı mı? Ertelenen konular görmezden mi gelindi? Bu soruların cevapları blokajları kırmamız gereken yerleri gösterecek. Sonlanması gereken durumlar bu dönemde neticelenebilir.

Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Beklenmedik bir rahatsızlık ortaya çıkabilir. Ofiste de gergin olabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten kaçının. Evcil hayvanınızda bir anda problemler ortaya çıkabilir.

Boğa burçları geçmişlerinde yaptıkları şeylerle başa çıkmak zorunda olduklarını anlayabilirler. Geçmişlerinin onları tanımlamadığını, artık aynı kişi olmadıklarını görmeliler. Bunu fark ettiklerinde yollarına devam etmenin o kadar da zor ve karmaşık olmadığını fark edecekler. Dolunayın güçlü enerjisinden faydalanarak bunu başarabilirler.

İkizler burç yorumları: Korkunuzun hırsınızı etkilemesine izin vermeyin. Bunu çözmek için deneyimli kişilerden tavsiye alın. Finansal faydalar elde etmeniz olası. Eşinizle tartışmaya girebilirsiniz. ancak bu yüzden strese girmeye gerek yok. Aşk hayatınız iyi olduğu için küçük tartışmalar büyümeyecek. Evliliğiniz de harika bir aşamayı görebilir. Daha önce birine borç verdiyseniz geri alabilirsiniz ve bu bazı finansal sorunlarınızı çözecektir.

Çocuklar, aşk hayatı ve hobiler gündemde olacak. Son 3 ayda verilmesi gereken bireysel kararlar verildi mi? İstekleri gerçekleştirmek için harekete geçildi mi? Bu soruların cevapları hayattan ne kadar keyif aldığımızı şu an belirleyen noktalar olacak. Bu dönemde hedef değişiklikleri yaşanabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Tepkinizi verirken kelimelerinizi dikkatli seçin. Çocuğunuzla alakalı da stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Hem aşk hayatınızla hem çocuğunuzla ilgili beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında dengeyi kurmalısınız.

İkizler için duyguları ifade etme zamanı. Eğer üzgünlerse bunu saklamak yerine onları üzen kişiye açık açık söylemeliler. Eğer her şeyi olduğu gibi bırakırlarsa herhangi bir gelişme olmayacak ve bu kısır döngü devam edecek. Aynı zamanda bu dolunay uzun zamandır farkında olmadıkları bir yönlerini görebilirler.

Yengeç burç yorumları: Sorunsuz bir hayat yaşamak istiyorsunuz, ancak geçmişte yaşadığınız olaylar peşinizi bir türlü bırakmıyor olabilir. Hayatta biraz heyecan arıyorsunuz ve bunu başarmak için eşinizi, partnerinizi anlamaya çalışın. Dişinizde veya midenizde sorun yaşayabilirsiniz. Finansal anlaşmalarla ilgili kararları aceleye getirmeyin. Unutmayın, eşiniz her zaman yanınızda bir destek direği olarak duruyor. Onu asla incitmeyin ve sadakatinden şüphe etmeyin, çünkü ondan şüpheleniyorsanız yalnız kalma şansınız vardır. Mali ve kişisel sorunları çözemezseniz hayat sizin için daha da zorlaşabilir.

Evle, gayrimenkullerle ve aileyle ilgili konular gündemde olacak. Son 3 ayda yok sayılmış duygularla ve gizli düşmanlıklarla yüzleşildi mi? Özellikle ebeveynlerle ilgili çözülmesi gereken konuların üzerine gidildi mi? Bu soruların cevapları iş ile aile hayatının dengesini kurmaya yardımcı olacak. Arkadaşlarla ilgili ani gelişen konular şaşırtabilir.

Aile yaşantınızda sert bir tutum takınabilirsiniz. Aile bireylerinden birinin sağlık problemine vakit harcayabilirsiniz. Evinizin içinde riskli hareketlerden uzak durmalısınız. Evinizdeki elektroniklerde arızalar oluşabilir. İş ve aile arasında denge kurmalısınız.

Hayatının kontrolünü yavaş yavaş ellerine alan Yengeç burçları bu dolunayın gücünü, uzun zamandır içinde tuttukları ve sakladıkları acıyı dışa vurmak ve artık bu acının üstesinden gelmek için kullanmalılar. Yengeç burçları dolunaylarda duygusal anlamda yüklü ve dolu hissederler. Belki de bir süre yalnız kalmaya ve ağlamaya ihtiyaçları olabilir. Bu şekilde içlerinde biriktirdikleri her şeyle yüzleşip rahatlayabilirler.

Aslan burç yorumları: Çevrenizdeki herkes için bir şans tılsımısınız sevgili Aslan burçları. Herkes nezaketinizi takdir ediyor. Enerjinizi sıfırlayın ve dayanıklılığınızın farkına varın. Etkili insanlarla sosyal etkinliklerde tanışma ihtimaliniz var. Havada aşk kokusu var. Biriyle birlikteyseniz dışsal etkenler sevgilinizle aranızda farklılıklar yaratabilir, ancak bunu önemsemeyecek, ilişkinizi hiçbir dış etkenin bozmasına izin vermeyeceksiniz. Aile üyelerinizle bir yeri ziyaret edebilirsiniz. Kendinizi bir yıldız olarak görecek ve başkalarını yönetmeye çalışacaksınız.

Yakın çevreyle kurulacak iletişim ve yeni fikirler ön planda olacak. Son 3 ayda uzun vadeli hedefler adına neler yapıldı? Bu konuda ne kadar sorumluluk alındı? Bu soruların cevapları şu andaki düşüncelerin şekillenmesine yardımcı olacak. İş hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

İletişim problemleri baş gösterebilir. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir. İlk aklınıza gelen cümleyi söylemeyin. Eğitim hayatınızda da agresif bir günde olabilirsiniz. İletişim kurduğunuz elektronik aletlerinizde beklenmedik arızalar ortaya çıkabilir.

Aslan burçları dolunayın etkisiyle etraflarındaki insanlara daha farklı bir gözle, çok daha derin bakabilirler. Yanlarında yalnızca çıkarları için duran insanları bir kenara itip bir süreliğine yalnızca çok güvendikleri insanlarla olmak ve vakit geçirmek isteyebilirler. Kendilerini kapatmak ve güvenli bölgelerinde derin düşüncelere dalmak onlara iyi gelecektir.

Başak burç yorumları: Başkalarından hoş sürprizler alabilirsiniz. Ancak iletişim ve ilişkinizde zaman zaman zorlanabilirsiniz. Bu yüzden bu ara tartışmalardan kaçınmaya özen gösterin. Diğer yandan neşeli doğanız başkalarını mutlu edebilir. Finansal yatırım için iyi bir dönem olabilir. Üzüntüden kurtulmak için çaba harcıyor olabilirsiniz. Bu süreçte eşinizin size karşı gerçekten iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Pek çok şey için plan yapıyorsunuz, ancak bunları neredeyse hiç uygulayamıyorsunuz. Biran önce harekete geçme zamanı.

Maddi konular ve öz değer algısı gündemde olacak. Son 3 ayda kariyer hayatında gerekli sorumluluklar alındı mı? Hedeflenen doğrultuda gitmek için alınan riskler gerçekçi miydi? Şimdi bu soruların cevapları yeni dengeler kurmak adına yardımcı olacak. Eğitim hayatında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Maddi değeri olan eşyalarınıza dikkat edin. Cüzdan, para, mücevher gibi eşyalarınız göz önünde olsun. İnternetten işlem yapmamaya özen gösterin. Parayla ilgili negatif enerji aldığınız bir günde olacaksınız. Beklenmedik bir durum yüzünden cebinizden para çıkabilir.

Başak burçları uzun zamandır problemlerinden kaçmaya çalışıyorlar. Ancak artık tüm problemlerinin tam da arkalarında olduğunu ve artık kaçamayacaklarını fark edecekler. Bu yüzden kaçmayı bırakıp hepsiyle yüzleşmeli ve rahatlamalılar. İçlerinde beklediklerinden çok daha güçlü ve iyi bir insan olduğunu bu yüzleşme sırasında fark edeceklerdir. Önemli olan ilk adımı atabilmek.

Terazi burç yorumları: Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kızgın davranışlarınız bir arkadaşınıza sorun çıkarabilir. Finansal konularda şansı bir dönem. Ofis işlerine çok fazla katılım, eşinizle olan ilişkinizi etkileyebilir. Sevginin önemini anlayacaksınız. Eşinizle geçirmek için bolca zamanınız olacak. Sevgiliniz, gördüğü ilgi karşısında bunalmış bile hissedebilir.

Bireysel istekleri hayata geçirme ve fiziki değişimler gündemde olacak. Son 3 ayda hayata bakış şekli ile yaşam tarzı ne kadar uyum içinde? En başta kişi kendine adil davranıyor mu? Bu soruların cevapları ikili ilişki içindeki ben algısını geliştirmeye yardımcı olacak. Bu dönemde finansal alanda ve kazalara karşı temkinli olmakta fayda var.

Dolunay sizlerin burcunda olduğundan ötürü gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. Hayatınızda ani gelişen olaylar meydana gelebilir. Bir adım geriye çekilerek mantıklı düşünmeniz gerekebilir.

Terazi burçları belki de asla hayal edemedikleri bir şeyi ortaya çıkarmak üzere olabilirler. Gerçeklerin her zaman ortaya çıkacağını bilen Terazi burçları duyacakları şeylere hazır olmalılar. Duyacakları şeyler onları pek de memnun etmese de duymaları gereken şeyler olduğunu unutmamalılar. Eğer duyması zor şeyleri anlamaya çalışırlarsa hayatlarında büyük bir düğümü de çözebilirler.

Akrep burç yorumları: Şüpheci doğanız sizin için sorun yaratabilir. Maddi olarak güçlü olacaksınız. Para kazanmak için sayısız fırsatla karşılaşacaksınız. Partneriniz varsa karşınızda kendini daha iyi ifade edecektir. Kazaları önlemek için uyanık olmanızda fayda var. Eşiniz, hayatınızın en kritik konularında size destek olacaktır. Bu dönemde bahçe, toprak işleri size rahatlama hissi verebilir.

Elde olmayan gelişmeler ve bazı sonlanmalar gündemde olacak. Son 3 ayda korkularla ne kadar yüzleşildi? Tutunmaktan ve bırakmama alışkanlığından vazgeçildi mi? Bu soruların cevabı içsel dengeyi kurmaya yardımcı olacak. İkili ilişkilerde de beklenmedik konularla ilgilenmek gerekebilir.

Hem psikolojik hem fiziksel olarak düşük enerjili olabilirsiniz. Sağlığınızda problemler yaşayabilirsiniz. Geçmişteki ilişkiniz tekrardan gündeminize gelebilir. Bu durum ruhsal olarak da kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir. Geçmiş mi yoksa yeni bir gelecek mi duygusal olarak dengeyi bulmada zorlanabilirsiniz.

Akrep burçları bu dolunayda nihayet rahat bir nefes alıyormuş gibi hissedebilirler. Dolunayın etkileri boyunca stresten uzaklaşıp rahatlayabilirler. Kendilerine vakit ayırıp hayatlarını gözden geçirecekler. Aynı zamanda hayatın onlara sunduklarını kucaklamak için hazır olacaklar.

Yay burç yorumları: Bazı fiziksel değişiklikler görünüşünüzü iyileştirebilir. ancak bu dönemde harcamalarınızı sınırlamaya çalışın. Esprili doğanız çevrenizdeki ortamı aydınlatıyor. Aşk hayatınız büyüyecek. İstemediğiniz bir yolculuğa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Eşinizle daha kaliteli zaman geçireceksiniz.

Sosyal çevreyle olan ilişkiler ve kalabalık gruplar gündemde olacak. Son 3 ayda yapılan işlerde işbirlikçi bir tutum sergilendi mi? Rekabette dürüstlüğe önem verildi mi? Bu soruların cevapları arkadaşlarla olan ilişkilerin gidişatını belirleyecek. Sağlıkla ilgili ani değişimlere dikkat edilmeli.

Arkadaşlarınızdan beklemediğiniz bir tavır görebilirsiniz. Aranızdaki tansiyon yükselebilir. Sakin olup sonrasında tepkinizi dile getirmeniz iyi olacaktır. Bulunduğunuz çevrede başarılarınız konuşulurken dolunay esnasında bu güzel enerjiyi düşüren, işlerinizin dengesini bozan gelişmeler yaşanabilir.

Dolunay boyunca Yay burçları için yükselme ve büyüme gündemde olacak. Dolunayın etkisinde oldukları süre boyunca çok fazla stres altında hissedebilir ve fazlaca endişe duyabilirler. Eğer yapmaları gereken bir şey olduğunu düşünüyorlar ve uzun süredir yapamıyorlarsa artık geri durmamanın ve gerekeni yapmanın tam zamanı.

Oğlak burç yorumları: Son derece etkili bazı insanlar tarafından desteklenebilirsiniz. Geçmiş yatırımlar size kazanç getirebilir. Ancak karanlık işlere karışmamalısınız. Yalnızlık aşamanız, sonunda ruh eşinizle tanışmanızla sonuçlanabilir. İş yerinde yoğun günler geçirebilirsiniz. Boş zamanınızı yönetme konusunda iyi olacaksınız. Eşinizle dışarıda vakit geçirmek ilişkinize iyi gelecek.

Kariyer hayatı ve toplumsal statü gündemde olacak. Son 3 ayda günlük işleyişle ilgili gerekli düzenlemeler yapıldı mı? Çalışma arkadaşlarıyla dürüst bir iletişim kuruldu mu? Bu soruların cevapları iş hayatındaki dengeyi oluşturmaya yardımcı olacak. Aşk hayatında da ani gelişmeler söz konusu.

İş ortamınızda vereceğiniz tepkiler sert olabilir. Yöneticinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde ani kararlar almaya yatkın olacaksınız, mantıklı düşünmenizde fayda var. Çalışmıyorsanız sizler için değişim enerjisini kullanmanın tam vakti olacaktır. Yapmak istedikleriniz ne ise eyleme geçmelisiniz.

Oğlak burçları bu dönemde nereden çıktığını fark edemedikleri değişimlerle boğuşabilirler. Bu yüzden hiçbir şey yolunda gitmiyormuş ve dibe batmış gibi hissetmeleri normal. Ancak aynı zamanda hayatlarında olup biten tüm kötü şeylerin bir sebebi olduğunu da fark edecekler. Zor yoldan da olsa büyümeyi ve ayağa kalkmayı öğrenecekler.

Kova burç yorumları: Bu ara düşük canlılık hissedebilirsiniz. Ancak yaratıcı çalışmalara katılmak, sizi daha fazla motive edebilir. Mali durumunuz iyileşiyor. Yalnız olanlar için yeni bir ilişki faydalı olabilir. Yoğun programa rağmen, kendinize biraz daha zaman ayırabilirsiniz. Boş zamanlarınızda hobi, sanat gibi yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Ticaret ve hayata bakışla ilgili konular gündemde. Son 3 ayda hayattan keyif alma adına gerekli girişimler yapıldı mı? Aşk hayatında dürüstlüğe önem verildi mi? Bu soruların cevapları inanışlardaki dengeyi kurmaya yardım edecek. Evle ve ebeveynlerle ilgili beklenmedik durumlar yaşanabilir.

Eğitim hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde stresli zamanlar olabilir. Seyahatlerinizde de dikkatli olmalısınız. Ani olaylara açık olacağınızdan riskli işler yapmamaya dikkat edin. Rötarlar veya gecikmeler planlarınızı erteleyebilir. Bir iyimser bir karamsar düşünmeniz ruh halinizde dengesizlikler yaratabilir.

Kova burçları Dolunay süresince kendilerini çok daha özgür hissedeceklerdir. Hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir döngüye girdiklerini ve asla beklemedikleri şeyler olduğunu fark edecekler. Bu süreçte yapmaları gereken özgürlüklerini ellerinde tutmak ve geleni kabul etmek olacak.

Balık burç yorumları: Kendinizi bu dönemde bazı spor aktivitelerine dahil edebilirsiniz. Yeni yatırım fırsatları karşınıza çıkabilir. Ancak, ancak o projelerin uygulanabilirliğini inceledikten sonra bir projeye bağlı kalmak daha iyidir. Arkadaşlarımız ve aile üyeleri tarafından cesaretlendirileceksiniz. İşyerinde dikkatli olmazsanız birileri imajınızı zedeleyebilir. Yoğun programa rağmen kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Alacak-verecek dengeleri ve dönüşüm konuları gündemde. Son 3 ayda yaşanılan alanla ilgili gerekli değişimler yapıldı mı? Aile konularında alınması gereken sorumluklar alındı mı? Bu soruları cevapları hangi konuda dönüşmesi gerektiğine ışık tutacak. Yakın çevreyle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Harcamalarınızda dikkatli olmalısınız. Kredi kartınızla internetten alışveriş yaparken bilmediğiniz yerlerden satın almayın. Ani bir borçla yüzleşebilirsiniz. Kendinizi riske atacak tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. Harcamalarınız ve geliriniz arasında bir denge kurmanız gerekebilir.

Normalde oldukça basit, açık ve net insanlar olan Balık burçları bu dolunayda kendileri de ne düşündüklerini ve ne hissettiklerini çözemeyebilirler. Birkaç hafta boyunca kendileri gibi hissetmeyebilirler. Problemlerle karşılaşmamak için işlerini aceleye getirmekten kaçınmalılar. Bir süre geri adım atıp kendilerine rahatlamak için zaman tanımalılar. (İndigo)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.