Sahil Güvenlik Komutanlığı Devlet İşçisi Alımı Başladı!

T.C. İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı “Sahil Güvenlik Akdeniz Onarım Destek Komutanlığı” tarafından kamu işçi alımı yapılacak. Detaylar ve başvurular bu yazımızda.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Sahil Güvenlik Akdeniz Onarım Destek Komutanlığı için “soğutma ve iklimlendirme sistemleri teknisyeni, sac işçisi, tekne ustası (polyester), tesviyeci, mekaniker- deniz motorları, kaynakçı, izolasyoncu (gemi), hidrolikçi (gemi), elektronik teknisyeni, ısıtma ve sıhhı tesisat (boru tesisatçısı -(gemi), elektrikçi (gemi), armadör işçisi” olmak üzere 12 farklı alanda KAMU İŞÇİ ALIMI başladı.

Sahil Güvenlik işçi alımı kontenjanları-iller

  • 5 Mekaniker-Deniz Motorları alımı için İŞKUR no: 8184861, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 1 Tekne Ustası, (Polyester) alımı için İŞKUR no: 8184881, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 1 Sac İşçisi alımı için İŞKUR no: 8184895, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 1 Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı) alımı için İŞKUR no: 8185003, (TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY).
  • 2 Soğutma ve İklimlendirme sistemleri Teknisyeni alımı için İŞKUR no: 8185034, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 5 Tesviyeci alımı için İŞKUR no: 8185075, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 1 Tornacı, (Torna Tezgahı Operatörü) alımı için İŞKUR no: 8185092, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 1 Muhasebeci alımı için İŞKUR no: 8186238, (İSTANBUL / MALTEPE).
  • 1 Armadör İşçisi alımı için İŞKUR no: 8184689, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 2 Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı(Boru Tesisatçısı-Gemi) alımı için İŞKUR no: 8184733, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 2 Elektrikçi, (Genel)(Elektrikçi-Gemi) alımı için İŞKUR no: 8184774, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 3 Elektronik Teknisyeni alımı için İŞKUR no: 8184804, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 3 Hidrolikçi, (Gemi) alımı için İŞKUR no: 8184812, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 2 Yapı Yalıtımcısı (İzolasyoncu, (Gemi) alımı için İŞKUR no: 8184834, (MERSİN / AKDENİZ).
  • 3 Kaynakçı alımı için İŞKUR no: 8184843, (MERSİN / AKDENİZ).

Kadrolu kamu işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Türk vatandaşı olmak, son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, 36 yaşından gün almamış olmak, kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, gerekiyor. Alım il düzeyinde karşılanacak olup, Mersin ilinde ikamet eden kişiler başvuruda bulunabilecektir.

Kamu işçi alımı nitelikleri nelerdir?

armadör işçisi meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: güverte, güverte avlama, güverte yönetimi, güverte işletme, gemi yönetimi, metal işleri, metal teknolojisi, soğuk metal işleri, demircilik, çelik, çelik konstrüksiyon, iş makineleri operatörlüğü. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: güverte, güverte işletme, güverte yönetimi, metal işleri, gemi yönetimi, soğuk demircilik, çelik yapılandırmacılığı, iş makineleri operatörlüğü.

ısıtma ve sıhhı tesisat (boru tesisatçısı -(gemi) meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: sıhhi tesisat-kalorifercilik - ısıtma, tesisat teknolojisi, yapı tesisat sistemleri, gemi tesisat donatım, ısıtma ve sıhhi tesisat, sıhhı tesisat, ısıtma ve doğalgaz iç tesisat, gemi donatım. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: gemi tesisat sistemleri, yapı tesisat sistemleri, ısıtma ve doğalgaz iç tesisat, gaz tesisat sistemleri, ısıtma ve sıhhı tesisat sistemleri, gemi donatım.

elektrikçi (gemi) meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: elektrik, elektrik-elektronik, elektrik tesisatları ve pano monitörlüğü, yüksek gerilim sistemleri, endüstriyel bakım onarım, elektrik tesisatçılığı, gemi otomasyonu, elektrik tesisatları ve dağıtım. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: elektrik tesisatları ve pano monitörlüğü, yüksek gerilim sistemleri, bakım ve onarım elektrikçiliği, elektrik tesisatçılığı, endüstriyel bakım onarım.

elektronik teknisyeni meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: elektronik, elektrik-elektronik, gemi elektroniği ve haberleşme, telekomünikasyon, haberleşme sistemleri, endüstriyel bakım onarım, görüntü ve ses sistemleri, endüstriyel elektronik, elektromekanik taşıyıcılar bakım onarım, savunma elektronik sistemleri, elektronik ve haberleşme, otomasyon sistemleri, endüstriyel otomasyon, endüstriyel kontrol, güvenlik sistemleri. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: haberleşme sistemleri, endüstriyel bakım onarım, görüntü ve ses sistemleri, elektromekanik taşıyıcılar bakım onarım, otomasyon sistemleri, elektron i k, endüstriyel elektronik, telekomünikasyon, güvenlik sistemleri, gemi elektroniği ve haberleşme, haberleşme cihazları bakım ve onarımı.

hidrolikçi (gemi) meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: makine bakım onarım, hidrolik ve pnömatik teknolojisi, mekatronik, hidrolik ve pnömatik, makine, endüstriyel mekanik, endüstriyel otomasyon teknolojisi. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: makine bakım onarım, bilgisayarlı makine imalat, endüstriyel kontrol, hidrolik ve pnomatik teknolojisi, otomasyon sistemleri.

izolasyoncu (gemi) meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: yapı tesisat sistemleri, yapı yalıtımı, yapı yüzey kaplama, gemi tesisat donatım, ahşap yat ve tekne yapıcı, ahşap yat ve tekne imalatı, tekne ve yat yapımı, gemi donatım, gemi boru donatım, yapı yüzey kaplama ve yalıtım. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: yapı yalıtımcılığı, gemi boru donatımı, tesisat donatımı, yapı yalıtımı, gemi donatımı.

kaynakçı meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: çelik gemi yapımı, gemi inşa, metal işleri, kaynakçılık, metal, soğuk metal işleri, ısıl işlem. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: kaynakçılık, çelik gemi yapımı, tekne ve yat yapımı, soğuk demircilik, çelik yapılandırmacılığı, ısıl işlem.

mekaniker- deniz motorları meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: motor, motor/motor(benzinli)/motor(dizel), gemi makineleri işletme, gemi makineleri, makine zabitliği, otomotiv elektromekanik, otomotiv mekanikerliği. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: motor, gemi makinaları, otomotiv mekanikerliği, otomotiv elektromekanik.

tekne ustası (polyester) meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: tekne ve yat yapımı, plastik işleme, plastik kalıp, kimya, ahşap yat ve tekne yapımcı, ahşap yat ve tekne imalatı, yapı yalıtımı, yapı yüzey kaplama, yapı yüzey kaplama ve yalıtım, plastik teknolojisi. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: plastik kalıp, plastik işleme, yapı yalıtımı, yapı yüzey kaplama, tekne ve yat yapımı, ahşap yat ve tekne yapımı, kompozit tekne imalatı, yat inşa.

sac işçisi meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: çelik konstrüksiyon, metal doğrama, çelik gemi yapımı, gemi inşa, metal işleri, metal, soğuk metal işleri, demircilik, ısıl işlem. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: metal levha işletmeciliği, çelik konstrüksiyon, metal doğrama, saç işleri, soğuk demircilik, çelik yapılandırmacılığı, ısıl işlem, alüminyum doğramacılığı, metal doğramacılığı, metal işleri, çelik gemi yapımı, demir metal doğrama, gemi yapımı.

soğutma ve iklimlendirme sistemleri teknisyeni meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: iklimlendirme sistemleri, soğutma sistemleri, merkezi iklimlendirme ve havalandırma sistemleri, soğutma ve iklimlendirme, klima sistemleri, klima sistemleri ve merkezi iklimlendirme sistemleri, tesisat ve enerji sistemleri. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: soğutma sistemleri, iklimlendirme sistemleri, soğutma ve havalandırma, soğutma ve iklimlendirme, soğutma ve iklimlendirme (havalandırma klima sistemleri), merkezi iklimlendirme sistemleri

tesviyeci meslek lisesi ve dengi okul mezun olduğu bölümler: tesviye/tesviyecilik, torna/tornacılık, bilgisayarlı nümerik kontrol(cnc), bilgisayarlı makine imalatı, makine, bilgisayar destekli endüstriyel modelleme, nümerik kontrollü makineler (cnc), makine bakım onarım, endüstriyel kalıp, frezecilik, savunma mekanik sistemleri. İlkokul, ortaokul, lise ve dengi okul mezunu olanlardan istenen ustalık belgesi bölümleri: tesviye/tesviyecilik, endüstriyel kalıp/ endüstriyel kalıpçılık, makine bakım onarım, bilgisayar destekli endüstriyel modelleme, endüstriyel modelleme, bilgisayarlı makine imalat işlemleri (cnc), bilgisayarlı makine imalat, torna/tornacılık, makine, endüstriyel mekanik, bilgisayarlı nümerik kontrol (cnc), frezecilik.

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı süreci

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için başvurular 01-05 Nisan 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Mersin İl Müdürlüğü ve İlçe Hizmet Merkezleri veya internet sitesi İŞKUR e-şube aracılığıyla yapılacaktır. Adaylar sürekli işçi alım ilanında yer alan kadrolardan sadece birine başvuru yapabilecektir.

Sahil Güvenlik işçi alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

2024 Yılı 32. Dönem POMEM Polis Alımı Duyurusu
Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Önemli Duyuru: 491 Tarım İşçisi Alınacak
Meteoroloji'den 6 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı!
BAYKAR'dan 37 Farklı Alanda 217 İş İlanı
2025 Yılında Kaç Gün Tatil Olacak!