Göksun’da öğrencilere enstrüman desteği!

İstanbul'daki hayırsever vatandaşların destekleriyle Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla müzik enstrümanları temin edileceği duyuruldu. 

Turan Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yaşar liderliğinde, İstanbul'daki hayırsever vatandaşların destekleriyle Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bulunan Anadolu Lisesi öğrencilerinin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla müzik enstrümanları temin edileceği duyuruldu. 
Projenin amacı, gençlerin sadece akademik başarıya odaklanmakla sınırlı kalmayıp sanatsal alanlarda da kişisel gelişimlerini desteklemek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak daha donanımlı bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak olarak belirtiliyor.
Proje, Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim politikasına katkı sunmayı hedefleyen bir organizasyon olarak öne çıkıyor ve öğrencilerin sanat kabiliyetlerinin geliştirilmesini amaçlıyor. 
Bu inisiyatif ile öğrencilerin sanatsal yanlarının desteklenmesi ve genişletilmesi hedeflenirken, toplumun gençlerin sanata olan ilgisini ve yeteneklerini teşvik etmeyi amaçlanıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri

Kahramanmaraş'ta FETÖ Elebaşı Gülen'in Ölümü Davul Zurna ile Kutlandı
Başkan Görgel, Adana 8. Uluslararası Lezzet Festivali’nde Kahramanmaraş’ı Anlattı…
Erbaş, “Kur’an hayat rehberdir”
Kahramanmaraş’ta İl Emniyet Müdürlüğü’ne 63 Araç Dualarla Teslim Edildi
Kahramanmaraş Diyanet-Sen'den LGBT Etkinliklerine Karşı Sert Tavır