Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu Hafta 6 yabancı, 5 yerli film vizyona girdi.

Hayali Arkadaşlar

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 44dk | MaceraKomediAileFantastik

Yönetmen John Krasinski

Senarist John Krasinski

Oyuncular: Cailey FlemingRyan ReynoldsJohn Krasinski

Orijinal adı IF

Özet: Hayali Arkadaşlar, Insanların hayali arkadaşlarını ve bu super güçler neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kız olan Bea, bir gün herkesin hayali arkadaşlarını görebildiğini keşfeder. Bu süper gücü ile Bea, büyürken herkesin geride bıraktığı, unutulmuş hayali arkadaşlarıyla yeniden bir araya getirmek için büyülü bir maceraya atılır.

Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 21dk | Animasyon

Yönetmen Ricard CussóTania Vincent

Orijinal adı Combat Wombat: Back 2 Back

Özet: Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta, büyük bir tehlike ile karşı karşıya olan şehrini kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Combat Wombat'ın hikayesini konu ediyor. Kötü bir teknoloji dehası, şehri bir metaevren simülasyonuna dönüştürmekle tehdit eder. Bu durum üzerine Combat Wombat, şehri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Ziyaretçiler: Bölüm 1

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 31dk | KorkuGerilim

Yönetmen Renny Harlin

Senarist Alan R. CohenAlan Freedland

Oyuncular: Madelaine PetschFroy GutierrezRachel Shenton

Orijinal adı The Strangers: Chapter 1

Özet: Ziyaretçiler: Bölüm , evlilik yıldönümlerini kutlamak isterlerken kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Genç bir çift, yıldönümlerini kutlamak için yola koyulur. Ancak seyahatleri arabalarının yolda arızalanmasıyla yarım kalır. Yola devam edemeyen çift, geceyi geçirmek için şehirden uzaktaki ıssız bir kasabada bir ev kiralamak zorunda kalır. Çiftin sakin başlayan gecesi, kiraladıkları eve üç maskeli katilin gelmesiyle kabusa dönüşür.

Dünya Malı - Eksi Bir

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 56dk | MaceraKomedi

Yönetmen Uygur Akkaya

Senarist Salih TahirKorkut Soylu

Oyuncular: Berk HakmanErkan KöseAsena Tuğal

Özet: Dünya Malı - Eksi Bir, ustasına yapılanların intikamını almaya çalışan bir adamın yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir adam olan Vural, ustası Suphi’yi hapse attıran Küt Haluk’un kumarhanesinde çalışmak zorunda kalır. Çalıştığı sırada Haluk’un Barnabas İncili’ni çalmayı planladığı öğrenen Vural, sonunda beklediği fırsatı yakalar. Ustasının intikamını almak için harekete geçen Vural, bu süreçte hem kendi iç çatışmasıyla hem de İncil'in peşindeki ajanlar ve mafyayla yüzleşmek zorunda kalır.

Alem-i Cin 5: Azap

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 17dk | Korku

Yönetmen Ahmet Arslan

Oyuncular: Özcan VaraylıLevent ÇakırMerve Özel

Özet: Alem-i Cin 5: Azap, babasının ölümünün ardından yıllardır gitmediği köyüne dönen genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kadın olan Aslı, yıllardır görüşmediği babasının ölüm haberini alır. Bu durum üzerine Aslı engelli kardeşiyle ilgilenmek zorunda kalır ve bu yüzden İstanbul’dan ayrılarak 20 yıldır gitmediği köyüne döner. Aslı, ilk fırsatta İstanbul’a dönme planları yapsa da kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulur. Babasının ölümünden sonra köylünün sakladığı büyük bir günahı öğrenen Aslı, köye çöken cinlerin laneti ve köy halkıyla mücadele eder.

Üç Silahşörler: D'Artagnan

17 Mayıs 2024 Sinemada | 2s 1dk | MaceraTarihi

Yönetmen Martin Bourboulon

Senarist Alexandre De La PatellièreMatthieu Delaporte

Oyuncular: François CivilVincent CasselRomain Duris

Orijinal adı Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan

Özet: Güneybatı Fransa'daki uykulu Gaskonya'dan ulusun kalbine Paris'e taşınan D'Artagnan, kralın üç silahşörlerine katılır: Athos , Porthos ve Aramis. Dörtlü, din savaşlarıyla bölünmüş ve İngiliz ordusunun tehdidi altında olan bir ülkede istikrarı sağlamak istemektedir. Ama önce karanlık planları olan Kardinal Richelieu'nun izini sürmeleri gerekir. Ancak D'Artagnan için işler kraliçenin sırdaşı Constance Bonacieux'ye kapıldığında tehlikeli bir hal alır. Çünkü ona olan aşkı şaibeli karakterlerin de onu fark etmesini sağlar. Milady de Winter gözünü hızla onun hayatına diker.

Becky'nin Gazabı

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 23dk | AksiyonGerilim

Yönetmen Matt AngelSuzanne Coote

Senarist Matt AngelSuzanne Coote

Oyuncular: Lulu WilsonSeann William ScottDenise Burse

Orijinal adı The Wrath of Becky

Özet: Becky'nin Gazabı, hayatını yeniden kurmaya çalışırken evlerine gerçekleşen bir saldırı sonucu ortalığı kan gölüne çevirmeye karar veren genç bir kızın hikayesini konu ediyor. 16 yaşındaki Becky, iki yıl önce Neo-Nazilerin evlerine saldırması sonucu kimsesiz kalır. O zamandan beri Becky, yaşlı bir kadın olan Elane’nın bakımı altında hayatını yeniden kurmaya çalışır. Ancak onun hayatı, kendilerine 'Asil Adamlar' adını verdikleri bir grubun evlerine girmesiyle yeniden alt üst olur. Evlerine saldıran grup, Becky’nin köpeğini kaçırır. Artık sevdiklerini ve kendisini korumak için her şeyi göze alan Becky, ortalığı kan gölüne çevirmeye kararlıdır.

Eclipse

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 24dk | Belgesel

Yönetmen İpek KentEfe Öztezdoğan

Senarist Efe Öztezdoğan

Oyuncular: Nazlı SavranbaşıAhmet Önderİbrahim Çolak

Özet: Eclipse, hayallerini gerçekleştirip Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını almak için mücadele eden beş jimnastikçiye odaklanıyor. Tarihi bir başarıyla 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılmaya hak kazanan İzmir’den beş jimnastikçi, kendilerini eşi benzeri görülmemiş bir engelle karşı karşıya bulur. Sporcular, pandemi nedeniyle tarihinde ilk defa ertelenen olimpiyatlarda hayallerini gerçekeleştirip Türkiye’nin ilk olimpiyat madalyasını alabilmek için karantina, deprem, sakatlıklarla geçen zorlu bir yılın üstesinden gelmek için mücadele eder.

Yurt

17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 56dk | Dram

Yönetmen Nehir Tuna

Senarist Nehir Tuna

Oyuncular: Doğa KarakaşCan Bartu AslanOzan Çelik

Özet: Yurt, 14 yaşındaki lise hazırlık öğrencisi olan bir gencin hayatına odaklanıyor. 14 yaşındaki Ahmet, kısa bir süre önce kendisini İslam'a adayan babasının baskıları sonucu erkeklerin kaldığı dini bir yurda yerleştirilir. Bildiği sıcak aile ortamından koparılıp, bambaşka bir dünyaya adım atan Ahmet, büyük bir çaresizlik yaşar. Ahmet, bir yandan babasının beklentilerini karşılamak için çabalarken bir yandan da okul ve yurt hayatındaki baskılarla mücadele eder. Kendisini hiçbir yere ait hissetmeyen Ahmet'in sığındığı tek liman, yurdun kıdemli öğrencisi olan Hakan'ın yanı olur. Hakan ile birlikte kuralları çiğneyerek yaşadığı heyecan, Ahmet'i kendi seçimlerini yapacağı bir yola sürükler.

Yeter Artık
17 Mayıs 2024 Sinemada | 1s 45dk | Dram

Yönetmen Murat Kuşçu

Senarist Murat Kuşçu

Oyuncular: Feyza Aydın KılıçDeniz OralAleyna Kılıç

Özet: Yeter Artık, evliliğinde şiddete maruz kalan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Genç bir kız olan Feyza, Hamdi ile evlidir. Mutlu bir evliliğe sahip olan çift, bir kız çocuğu sahibi olacaktır. Ancak bu sırada üçüncü şahısların araya girip, Hamdi’ye yalan yanlış söylemde bulunmalarıyla mutlulukları bozulur. Bir süre sonra Hamdi, Feyza’ya şiddet uygulamaya başlar. Aradan geçen yılların ardından çocukları büyüyüp artık genç bir kız olduğunda Feyza kızını korumak, şiddetten etkilenmemesini sağlamak için her şeyi yapar. Ancak Feyza’nın çabası yetmez ve kızına yapılan cinsel taciz ve saldırı sonrasında tüm dünyası yıkılır.

Birader

17 Mayıs 2024 Sinemada | 2s 0dk | Aksiyon

Yönetmen Karim El Sobky

Oyuncular: Amr YoussefDina El-SherbinyMohamed Mamdouh

Orijinal adı Shekko

Özet: Birader, Dr. Yusra için hırsızlık operasyonlarını yürüten İsmail ve Hegazy'nin hikayelerini konu ediyor. İsmail ve Hegazy, zorlu bir soygun operasyonu yürütür. İkili operasyon sırasında mağdurlardan Fatma ve Fatenah’a aşık olunca işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

(Beyaz Perde)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

KİÜ’de Bahaettin Karakoç Anıldı
Canan Olpak Koç, Berdücesi Söyleşileri’nin Konuğu Oldu
Dilek Eker Özyurt, Edebiyatseverlere Seslendi
Çocuklar “Kitaplar Ülkesi”ni Dikkatle İzledi
Cahit Zarifoğlu Kültür Sanat Sezonu Açılış Programıyla Başladı!