Alman Başkonsolusu’ndan EXPO 2023 ziyaretleri

Onikişubat Belediyesi şehre çağ atlatacak, adımızı dünyaya duyuracak EXPO 2023 Kahramanmaraş’ın hazırlık çalışmalarına hızla devam ediyor.

Dün İtalya temsilcisi ile imzaladığı ülke katılım anlaşmasının ardından, bugün Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter’i makamında ağırlayan Başkan Mahçiçek, EXPO 2023 Rekreasyon alanında Başkonsolosla beraber incelemelerde bulundu.

Almanya Ankara Başkonsolosu Martin Vetter, “Sayın Başkanının davetiyle buraya geldim, onu daha önceden tanıyordum EXPO 2023 konusunda ilerlemeleri gördüm, çok memnun oldum. Birlikte neler yapabileceğimiz ne tür destek verebileceğimiz konularını görüştük. Şimdi alana gidip alandaki ilerlemeleri de yerinde inceleyeceğiz ve bu konudaki gelişmeleri ülkeme bildireceğim. Başarılı bir EXPO diliyorum.” dedi.

Mr. Vetter, Başkan Mahçiçek’i ziyaretin ardından KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ile bir araya geldi.

KMTSO’nun ardından MADO’nun fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Atila Kanbur ile tanışan Mr. Vetter, fabrikayı gezerek dondurmanın yapılışı hakkında bilgi aldı.

En son EXPO 2023 Rekreasyon Alanı ziyaret edilerek gelişmeler ve değerlendirmelerde bulunan MR. Vetter şunları söyledi: “Öncelikle bana bu imkanı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum.  Yaptığım görüşmeler çok faydalı oldu. Ayrıca Expo alanında önceki gelişime göre gözle görülür bir ilerleme olduğunu gördüm. Süresinde yetişeceğine ve biteceğine inancım tam. İlk olarak Türk halkına şehir halkına çevre alanında ilerlemeleri ve yenilikleri gösterme açısından çok önemli bir yer burası. Şehre ve ülkeye çok büyük katkıları olacak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri

Onikişubat’ta park ve bahçeler yaza hazırlanıyor…
Başkan Görgel, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile Görüştü
Vatandaşlardan Başkan Görgel’e Büyük Teveccüh!
Dulkadiroğlu’nun Park Ve Bahçelerinde Yaz Hazırlığı…
Kahramanmaraş’ta Çoban Hüseyin Yıldız: 60 Yıldır Sürüsünün İzinde!