Mülakat ve İkamet Şartsız Memur Alımı! 6 Branş

Mülakat ve İkamet Şartsız Memur Alımı! 6 Branş

Kamu kurumu bünyesinde KPSS puan üstünlüğüne göre olmak üzere sözleşmeli 4/B memur alımı yapılıyor. Güncel başvurular ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü için güncel KAMU PERSONELİ MEMUR ALIMI başvuruları alınıyor. Başvurularda mülakat ve ikamet şartı bulunmuyor. Adaylar başvurularını bu yazımızdaki şartlar ve koşullar çerçevesinde yapabiliyor. İşte tüm detaylar.

Memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuru 657 DMK’daki genel şartlara haiz olması gerekiyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması şartları var. Başvurularda adayların öte yandan Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden ihraç edilmemiş olması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması, 2022 yılı lise, önlisans, lisans puanına sahip olması gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

Hemşire alımı 23 kadro için Hemşirelik Bölümü Lisans, 2022 KPSS 55 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Sağlık Fizikçisi alımı 2 kadro için Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği veya Nükleer Tıp Fiziği Dallarının birinde yüksek lisans, 2022 KPSS 70 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Büro Personeli alımı 1 kadro için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans, 2022 KPSS 70 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Teknisyen “İnşaat Teknisyeni” alımı 1 kadro için Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi, İnşaat bölümlerinden/alanlarından birinden mezun olmak 2022 KPSS 60 ve üzeri puan almış olmak. Tehlikeli/çok tehlikeli işlerde, yüksek yerlerde çalışmasına, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu ve benzeri engelleri bulunmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Teknisyen “Bilgi İşlem Destek Personeli” alımı 1 kadro için Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin Bilişim Teknolojileri Alanı, Ağ Sistemleri veya Ağ İşletmenliği, 2022 KPSS 60 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Destek Personeli “Hasta Bakımı ve Temizliği” alımı 1 kadro için lise mezunu olmak, 2022 KPSS puanı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Mimar alımı 1 kadro için Mimarlık Lisans programından mezun olmak, KPSS 70 ve üzeri puan almış olmak, Autocad çizim programını aktif olarak kullanıyor olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Büro Personeli alımı 2 kadro için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans, 2022 KPSS 70 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

Destek Personeli “Şoför” alımı 1 kadro için lise mezunu olmak, 2022 KPSS 50 ve üzeri puan almış olmak, “B” sınıfı ehliyet, Psikoteknik belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak şartları yer almaktadır.

İstanbul Üniversitesi memur alımı başvuruları

İstanbul Üniversitesi bünyesinde Cerrahpaşa için memur alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak internetten yapılabilecektir. Adaylar 2 Mayıs 2024 tarihine kadar yapabilirler.

İstanbul Üniversitesi memur alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.