Karayolları Genel Müdürlüğü 3.000 İşçi Alımı! Yeni Duyurular Yayımlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü 3.000 İşçi Alımı! Yeni Duyurular Yayımlandı

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 3.000 kamu işçisi alımına dair yeni duyurular geldi. 3 farklı duyuru ile asil aday, yedek aday ve başvurulara dair süreçler açıklandı. İşte detaylar.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM 3.000 kamu personeli işçi alımı kapsamında 3 YENİ DUYURU yayımlandı. 3000 işçi yedek adayların alımına ilişkin başvuru süreci, 3000 işçi alımına ilişkin yedek adayların atama işlemleri, 3000 işçi alımına ilişkin asil adayların atama işlemleri ile ilgili duyuruları detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

KGM 3000 İşçi Alımı Asil Atama İşlemleri

KGM’de 3000 işçi alımına ilişkin asıl adayların 5. Grup atama işlemlerine 1 Nisan tarihinden itibaren başlayacak. Arşiv araştırması sonucunda veya başka bir nedenle başvurusu uygun görülmeyen adaylar 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 5 gün içinde sonuçlara itiraz edebilecek.

Karayolları 3000 İşçi Alımı Yedek Atama İşlemleri

KGM’de 3000 işçi alımına ilişkin yedek adayların 2. Grup atama işlemlerine 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren başlayacak. Ataması yapılacak kişilerden Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Çalışabilir Sağlık Raporu istenilecektir. Arşiv araştırması sonucunda veya başka bir nedenle başvurusu uygun görülmeyen adaylar 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren 5 gün içinde sonuçlara itiraz edebilecek.

​Karayolları Genel Müdürlüğü 3000 İşçi Yedek Alımı Başvuru Süreci

Karayollarında asıl ve yedek aday listeleri il esaslı olarak belirlenmiştir. Asıl ve dosya teslim eden yedek adayların dosyalarının inceleme süreci tamamlanmış olup olarak kazanan adaylardan: “istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyenler, başvuru yapmayanlar, başvuru yaptığı halde atama şartlarını taşımayanlar ve atama şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanların yerine” yedek adayların 2. evrak teslim süreci başlandığı belirtildi.

Yedek adayların başvuruları 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren alınmaya başlanılacak olup 19 Nisan 2024 tarihine kadar sonuç sorgulama ekranına yüklenen evrakları başvuru yapılan ilin bağlı olduğu Bölge Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekiyor. Ardından ilk yedek adaydan başlanılarak açık kalan işgücü sayısı kadar yedek adayın ataması daha yapılacak.

Sonuç sorgulama ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.