Haftalık Burç Yorumları (29 Nisan – 5 Mayıs)

Haftalık Burç Yorumları (29 Nisan – 5 Mayıs)

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Koç burç yorumları: Bu hafta ilişkiler ve maddi kaynaklar ön planda olacak. Kariyer hayatınızda beklenmedik teklifler alabilir, yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda özellikle şanslı ve keyifli bir sürece giriş yapacaksınız. Kazançlarınızı arttırabilecek tekliflerle karşılaşabilir, yeni kazanç yolları yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra paranızı daha keyfi ve size zevk veren şeylere harcayabilirsiniz, gardırobunuzu yenileyebilir, yeni eşyalarda alabilirsiniz.

29 Nisan’da Venüs sizin burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu transitle birlikte para kazanmak ve harcamak artık daha keyifli hale gelebilir. Yeni gelir kaynakları yaratmak, iş bulmak ve maaşınıza zam almanız mümkün olabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek, özgüveninizi daha sağlıklı şekilde dışarıya yansıtmak babında verimli zamanlardan geçmeniz mümkün. Eğer birikimleriniz varsa geleneksel yatırım yöntemlerini tercih edebilirsiniz. Paranıza göre emlak satın alabilirsiniz. Venüs her halükarda güzel etkiler yaratacaktır.

30 Nisan’da ise Mars sizin burcunuza geçiyor. Yoğun ve aktif bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yeni projeler, görüşmeler ve ilişkiler konusunda şanslı etkiler altındasınız. Girişkenliğiniz dikkat çekebilir. Enerjik bir süreç olması bunu doğru kullanmanızla orantılı olarak iyi sonuçlar getirebilir. Bu iyi sonuçlar için duygularınızın farkında olmalı, gördüklerinizi ve deneyimlediklerinizi sakinlikle karşılamalısınız. Öfke ve hareket kontrolü, hem ilişkileriniz hem de sağlığınız için önemli olacaktır. Verdiğiniz emeğin boşa çıkmaması adına buna dikkat etmelisiniz.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük yatırımlarınız konusunda sizin düşünmeye sevk edebilir. Yaşadıklarınıza bir anlam bulmaya ve bu anlamın sizi nereye taşıyacağına kafa yormak başta zor gelse de zoru nasıl başaracağına dair gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Plüton’un geri hareketi, geçmişteki deneyimlerin ve gizli duygusal yaraların yeniden gözden geçirilmesine ve iyileştirilmesine olanak tanır. Koç burcundaki bireyler, bu dönemde kendilerini daha derinlemesine anlamaya ve içsel güçlerini keşfetmeye odaklanabilirler. Aynı zamanda, ilişkilerinde de derinlemesine değişiklikler yapabilirler.

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle hayatın keyifli, zevk veren yanları ile daha çok haşır neşir olabileceksiniz. Fiziksel anlamda değişiklikler yapabilir, saç kesiminizi, saç renginizi değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda gözler sizin üzerinize çekilebilir. Güzel haberler alabilirsiniz, aşk her an kapınıza çalabilir. Siz aşk için birilerinin peşinden değil, birileri sizin peşinizden koşacağa benziyor. Estetik operasyonlar için de uygun bir süreçtir.

29 Nisan tarihinden itibaren 23 Mayıs’a kadar olan süreçte sizin burcunuzda ilerleyecek Venüs sayesinde üzerinize iyimserlik getirebilir. Başarılarınız çevreniz tarafından görülüp takdir edilebilir. Kendinizle özel olarak ilgilenebilirsiniz. Keyifçi davranışlar ve tatil moduna girebilirsiniz. Dış görüntünüzde yapacağınız değişiklikler de herkes tarafından beğenilebilir. İlişki başlatmak için de uygun bir dönem olarak görünüyor. Bu günler sizler için dış görünüşünüze özen gösterdiğiniz bir dönemdir. Estetik müdahalede bulunabilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilir, kendinizle ilgili ufak tefek bile olsa değişikliklere yönelmek isteyebilirsiniz. Muallakta kalmış birçok konunun netleşeceği bir dönem sizi bekliyor.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. Bazı insanlardan düşmanlık ya da ihanet gördüğünüz endişesine kapılabilirsiniz. Tam da bu noktada kendinizi bilmediğiniz durumlara ve insanlara karşı korumanız gerekebilir. Geçmişteki bağımlılıklar veya sorunlar nüksedebileceği için terapi almanız önerilir. İnançlarınız konusunda aşırı uç söylemlerden ve siyasi görüşünüzü belirtmekten kaçınmanız faydanıza olabilir. Uyumakta zorlanabileceğiniz bir dönem. Bazı düşmanlıkların, hukuksal sorunların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Emin olmadığınız, ilgilenmediğiniz, size bir katkısı olmadığına inandığınız konularda aksiyon almamaya özen gösterin.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. İşinizi geliştirmek adına size bazı destekler veren Plüton’un geri hareketinin başlamasıyla eksiklerinizi ve fazlalarınızı fark edebilirsiniz. Bu size ciddi bir eleme getireceği için ilerlemeniz gereken alanlara daha fazla zaman ve efor ayırabilirsiniz. Finansal alanda derinlemesine bir inceleme ve dönüşüm süreci yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, mali durumunuzu gözden geçirmek, harcamalarınızı dengelemek ve finansal hedeflere odaklanmak önem kazanabilir. Ayrıca, iş hayatında da güç dinamiklerinin değişebileceği ve yeni fırsatların ortaya çıkabileceği bir dönem olabilir.

İkizler burç yorumları: Bu hafta perde arkasında olmaktan zevk duyacağınız bu süreçte yeni projelerinize dair önemli hazırlıklarınız olabilir. Yaratıcı yönlerinizi kullanarak insanlara ilham olabilirsiniz. Platonik olarak birinden hoşlanabilirken sizi beğenenler de olabilir. Fakat ilişkide olmak yerine serbest olmaktan daha çok keyif alabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi tazeleyecek uzun tatil planları yapabilirsiniz.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Kendi iç dünyanıza dönmek isteyeceğiniz günler. Hayatınız ile ilgili net hamleler yapmadan önce sezgilerinize danışın. Venüs yaşamınızda çok da etkin olarak görünmeyecek bir alana geçiş yapacak. Eğer ilişkiniz var ise gereksiz kaprisler, arızalar yüzünden bir takım sorunlar nüks edebilir. Eğer hayatınızda biri yok ise bu dönem çok keyifli ilişkilere çekilemeyebilirsiniz. Genel olarak çevrenizin onaylamayacağı ilişkiler olabilir. Ama bu etki ile süper yaratıcı olabilir, güzel çalışmalar koyabilirsiniz ortaya.

30 Nisan’da ise Mars Koç transiti başlıyor. Kendinize yeni öncelikler belirleyebilirsiniz. Bağlayıcılığı olan ve sizin bir şeyler yapmanızı engelleyen koşullar, ortamlar ya da insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu da yeni bir çevreye olan ihtiyacınızı ortaya koyabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, farklı fikirler üzerine düşünebilirsiniz. İş yapmak, sosyal hayatı hareketlendirmek adına önünüze yeni fırsatlar gelebilir. Ancak siz tamamen kendi çabanızla bir şeyler yapma isteğinde olacağınız için bunları bir rekabet olarak da görebilirsiniz. Para konuları, sosyal ilişkiler, baskı gibi etkenlerin bazı gerginlikler çıkarması gündem olabilir. Düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Yaşam koşullarınızda ve bunu kurmaya çalıştığınız sisteminizde yapacağınız değişiklikleri derinlemesine düşünebilirsiniz. Para ve kariyer hayatında derinlemesine dönüşümler ve içsel keşif süreçleriyle karşılaşabilecekleri bir dönem. İşinizde veya gelir kaynaklarınızda değişiklikler yaşanabilir ve mevcut durumu gözden geçirmek, eksiklikleri belirlemek ve iyileştirmek için bir fırsat sunabilir. Ancak, bu süreçte radikal kararlar vermek yerine dikkatli ve sabırlı olmak önemlidir. Aynı zamanda, kariyerinizdeki veya işinizdeki güç dinamiklerini de gözden geçirmek ve gelişime açık olmak faydalı olabilir.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta arkadaş çevrenizle güzel kutlamalar yapabilir, insan topluluklarını etkileyecek önemli işler başarabilirsiniz. Kariyerinizi ve itibarınızı da destekleyen etkiler altında gözüküyorsunuz. İşinize verdiğiniz önem artabilir. Yeni çevrelere girerseniz kazançlarınızda büyük oranda bereketlenme görülebilir. Maaş zammı alabilir ve geleceğinizi pozitif yönde etkileyecek yeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Bu dönemde sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Başlatmaktan çekindiğiniz bir flörtünüz varsa daha ciddi adımlar atabilirsiniz. Maddi anlamda yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla çok daha keyifli ve size zevk verecek zamanlar geçirebilecek, onlardan yardım, destek, fayda görebileceksiniz. Daha çok sosyalleşebilecek, yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabileceksiniz. İşin içinde Venüs olduğundan dolayı gelecek her türlü sosyal aktiviteye dahil olmaya çalışın, lakin aşk oralarda bir yerde olabilir! Özellikle kadın arkadaşlarınızdan daha çok fayda görebileceksiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda bir hareketlenme öngörülebilir. Yeni bir işe başlamanız ya da mesleki olarak yeni bir yön belirlemeniz söz konusu olabilir. Kendi işinizi yaparak kendi yolunuzda yürümeyi arzu edebilirsiniz. Ebeveynleriniz, akıl hocalarınız, patronunuz ya da hayatınızdaki otorite figürleriyle anlaşmazlığa düşme ihtimaliniz yüksek. İşyerinizin ya da yaşadığınız yerin değişmesi mümkün. Dışarıya karşı aşırı öfkeli davranışlar gösterirseniz kendinizle olan ilişkinize zarar verebilirsiniz. İş ilişkilerinizde agresif taktikler kullanmamanız önemli. Mesleki hayatta ve toplum içinde kahramanca roller üstlenme eğiliminde olabilirsiniz.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Tabularınızın, kurallarınızın aslında kendi oluşturduğunuz korkular olduğunu fark edebilirsiniz. Geçmişteki kalıpları ve dinamikleri gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde daha fazla anlayış ve empati göstermek, eski yaraları iyileştirmek ve ilişkileri daha sağlam temellere oturtmak için önemli olacak. Arkadaşlıklarınızda ve sosyal çevrenizde, güçlü bağlantılar kurmak ve samimi ilişkiler geliştirmek için fırsatlar olabilir. Ancak, bazı ilişkilerde de güven sorunları veya manipülatif davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte, gerçek dostlukları ve sağlam ilişkileri ayırt etmek önemlidir.

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle kariyer hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri çok etkileyecek, parladığınız bir dönemdesiniz. Ortaklarınız ile yaşanacak bazı sorunlar ortaya çıkabilir ancak büyümeden çözümlenecektir. Bu dönemde krizleri fırsata çevirin, özellikle iş hayatınızda yükselmek için adım atabilirsiniz. İşinizden, yaptığınız, meşgul olduğunuz işten çok daha fazla keyif alabileceksiniz. İş değiştirmek isteyenler görüşmelere gidebilirler, üstlerinizden, yöneticilerinizden harika destekler alabileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda kadın figürlerden güzel destekler söz konusu olabilecek. Terfi, maaş zammı gibi durumlarda söz konusu olabilir.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. İsminizden sıklıkla bahsedilen, başarılarınızın ve imajınızın konuşulduğu bir süreç olabilir. Kendi işinizi kurmak, terfi etmek ve tanınmak için destekleyen etkiler altındasınız. Korkularınız varsa bir kenara koyarak amaçlarınız için daha cesur eylemler gerçekleştirmelisiniz. Otorite figürlerinden arzu ettiğiniz destekleri alabilir gözüküyorsunuz. Bazı kişiler bu süreçte evlilik sebebiyle statüsünde değişim yaşayabilir.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcunda, sizin 9’uncu evinizde transit yapıyor. Mars 9. evdeyken inandığı şey için mücadele eden kişinin simgesidir. İnançlarınızı ya da benimsediğiniz felsefeleri yenileyebilir, bağımsız çalışmalara ya da araştırmalara başlayabilirsiniz. Egzersiz, fitness veya yoga gibi disiplinleri hayatınıza katmanız mümkün. Önemli sınavlara girebilir, çalışmalarınızı yayınlayabilir ya da teslim edebilirsiniz. Şiddet içerikli yayınlardan ve haberlerden bir süre uzak kalmanız psikolojiniz için önemli ve gerekli. Danışmanlarınız, öğretmenleriniz ya da akıl hocalarınızla aranızdaki uyuşmazlıklar artabilir. Bunun yansıra yabancı uyruklu kişilerle ya da farklı etnik kökenden insanlarla iletişiminiz artabilir. Ben merkezli fikirlerinizde diretmeden, yeni şeyler öğrenmeye ve ufkunuzu genişletmeye çalışın.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. İkili ilişkilerde düzenlemeniz ve gerektiğinde tümüyle değiştirmeniz gereken konuları daha iyi anlamanız için bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu retro süreci aile içi dinamiklerde ve ilişkilerde derin değişikliklere neden olabilir. Aile içi geçmişteki konuların tekrar gündeme gelmesi ve iyileştirilmesi gereken yaraların ortaya çıkması mümkündür. Bu süreç, aile üyeleri arasında daha derin bağlar kurma ve geçmişteki kalıpları kırma fırsatı sunabilir. Sosyal hayatta, Pluton’un geri hareketi de derin içsel dönüşümlere ve ilişkilerde daha fazla özgünlüğe yönlendirebilir.

Başak burç yorumları: Bu hafta itibariyle uzak diyarlara ve yeni inançlara yelken açabilirsiniz. Hayatınızda vadesi dolmuş kriz yaratan insan ve durumlardan kurtulabilirsiniz. Bakış açınız olumlu olarak değişebilir ve hayata daha umutla yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eğitime, yurt dışı, yabancılar ve ulaşımı ilgilendiren konularda işleriniz rast gidebilir gözükmektedir. Ticari faaliyetlerden sürpriz güzel kazançlarınız olabilir.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Mahkeme, anlaşma ya da davalar gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda da güzel gelişmeler sizi bekliyor. Süregelen beraberliklerinizde daha somut adımlar atabilir, yeni bir beraberliğe net bir şekilde başlayabilirsiniz. Keyifli seyahatlere, tatillere çıkmanız için size destek olacaktır. Eğer tatil için zamanınız yok ise aynı şekilde size keyif verecek bir eğitime başlayabilir, seminere katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra akrabalarınızdan, teyzenizden, kuzenlerinizden de destekler görebilirsiniz. Halkla ilişkiler, reklam, pr çalışmaları için harika bir süreçtir mesela bu! Olası mahkemeleriniz..vs var ise güzel bir şekilde sonlanabilir, anlaşmaya varabilirsiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. Yeni cinsel tecrübeler edinmeye yatkınlığınız artabilir. Kendinizi etkileyici hissedebilirsiniz. Tehlikeli ya da riskli olan durum, tercih ve insanlar sizi cezbedebilirler. Haksız kazançlar sağlamaktan kaçının. 8. Evdeki Mars aynı zamanda bir şeyleri sonlandırma cesaretiyle ilgilidir. Örneğin bir operasyon geçirerek sağlık sorunlarınızı ya da alacağınız kararlarla ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Birlikteliklerinizin kaderi teste tabi tutabilir. Bu yerleşim, geçmişten getirdiğiniz psikolojik yüklerinizi ilişkilerinize yansıtmanız durumunda drama, kriz ve travmatik gelişmelerle ilgili olabilir. Sizi yoğun biçimde etkileyen tüm duyguları tepkisel biçimde dışarı vurmadan önce analiz etmeniz önerilir. Bu transitin en olumlu tarafı zayıflıklarınızla yüzleşmenizi sağlayarak içinizdeki gücü ortaya çıkarmasıdır.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Yaşam tarzınızın eksiklerini, sonuçlarıyla birlikte size gösterebilir. Çalışma düzeniniz, yeni iş modelleri, yaşadığınız yer, sağlık ve beslenme rutinleriniz konusunda şapkayı çıkarıp önünüze koymanız gereken bir süreç yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda ve ruhsal gelişiminizde önemli bir değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Geçmişteki travmaları iyileştirmek ve eski kalıpları değiştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Pluton’un geri hareketi, kişisel güçlerinizi ve yeteneklerinizi derinlemesine keşfetme ve güçlendirme fırsatı sunar. Aynı zamanda, ilişkilerinizde de derin değişimler ve dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Hayatınızda sizi zehirleyen toksik haline gelmiş konuları olumlu yönde değişime uğratmak için fırsatlar yakalayabileceğiniz bir dönem. İdeallerinize ulaşmanız adına gerekli dönüşüme sıcak bakabilirsiniz. Psikolojik bir şifalanma, yeniden doğuş yaşamanız olası. Diğer olumlu gelişmeler finansal konulardan gelecektir. Ortak kaynaklar, miras, nafaka ve prim sayesinde cebinize ek kazançlar girebilir. Eşiniz maaşına zam alabilir veya ticari hacmini genişletebilir.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Maddi anlamda beklediğiniz ya da beklemediğiniz kaynaklarda para akışı gündeminizde olacaktır. Miras, ortaklı işler gibi konularda olumlu dönüşler alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kariyer hayatınızda ise beklediğiniz terfiler bu dönemde kapınızı çalabilir. Finansal anlamda türlü şans ve fırsatlar elde edebilir, kazançlarınızı arttırabilir, borç ihtiyacınız var ise bunu karşılayabilir, ödemelerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcunda transit yapıyor. Size meydan okuyan insanları hayatınıza çekebilir ya da ilişkiler ve ortaklıklar bir meydan muharebesine dönüşebilir. Bu transit etkisiyle sizin veya partnerinizin bencil davranışları, sert tartışmalara neden olabilir. Kavga etmek yerine birlikte enerji harcayacağınız spor, yemek gibi aktiviteleri paylaşmanız size fayda sağlayacaktır. Eğer yeni biriyle tanışırsanız bu kişinin tehditkâr olmadığından emin olun ve güvenilirliğini sorgulayın. Acil evlilik kararlarından kaçının. Varsa partnerinizin yaşadığı zorluluklarla ilgili ona destek olmanız bu süreçte oldukça önemli.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Hayallerinizi uygulamaya koyarken hangi yolları tercih edip hangi köprüleri yakacağınızı gösterebilir. İlişkilerde güç dinamikleri ve derin duygusal değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Pluton’un geri hareketi, ilişkilerde geçmişte yaşanan konuların tekrar gündeme gelmesine ve gizli hislerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu dönemde, ilişkilerdeki gerilimlerin ve çatışmaların üstesinden gelmek ve daha derin bağlar kurmak için cesur adımlar atmanız gerekebilir. Aynı zamanda, kendi içsel dünyanızı keşfetmek ve duygusal olarak büyümek için bir fırsat olabilir.

Akrep burç yorumları: Ortaklık, ilişki ve evlilik konularıyla ilgili şansınızın yaver gidebileceği bir hafta. İyi giden ilişkiniz varsa daha kalıcı hale getirebilir, evlenebilir veya ortak eve çıkabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlardan fayda sağlayabilirsiniz. Danışmanlık, özel eğitim ve iş görüşmeleri de bu süreçte sıklaşabilir. Anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa hırgürden kaçınmanın makul olduğu bir dönem. Karşılaşabileceğiniz sorunları nezaketle çözüme ulaştırabileceğiniz bir süreç olacaktır.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Bu dönemin en aşık burcu Akrep diyebiliriz. Ummadığınız bir anda karşınıza birisi çıkabilir, devam eden beraberliğinizde romantik günler yaşayabilirsiniz. Akraba ve yakın çevrenizden destek göreceğiniz günler sizi bekliyor. Bu süreçte aşk, evlilik, söz, nişan, ciddi ilişkilerin başlama zamanıdır. Eğer yalnızsanız aşk her an bir şekilde kapınızı çalabilir, bir birlikteliğiniz var ise daha romantik zamanlara dalış yapabilir, hediyeler alabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kılık kıyafetine de minik dokunuşlar yapabilirsiniz. İlişkiler, ortaklıklardan yana şanslı ve de bereketli bir döneme giriyorsunuz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. Yaptığınız işler fiziksel olarak sizi zorlayabilir. Yanınızda çalışan kişilerle tartışma ve uyuşmazlık yaşayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızdaki rekabet artsa bile adil davrandığınızdan emin olun. Eve gelen ustaları (tesisatçı, marangoz vs.) işi aldıklarına pişman etmeyin! 6. Evdeki Mars yeni iş arayışını ya da yeni bir işe başlamayı da gösterebilir. Bürokratik işlemlerle uğraşırken polisle ya da devlet görevlileriyle tartışmamak için evraklarınızın tamam olduğundan emin olun. Kesici ve yanıcı aletleri kullanırken dikkatli olun, acı ve baharat tüketimini abartmayın.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Yer değişikliği ve taşınma gerektiren konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Bir değişiklik yaparken bunun sonuçları ve sorumluluklarına da hazırlıklı olmalısınız. Yaşamınızın farklı alanlarında derinlemesine değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olayların tekrar gündeme gelmesi ve gizli konuların açığa çıkması söz konusu olabilir. Bu süreç sizi duygusal olarak derinleşmeye ve içsel arınmaya yönlendirebilir. Kişisel ilişkilerde derin bağlar kurma ve duygusal olarak büyüme fırsatı sunabilir. Ancak geçmişteki travmaları ve korkuları ele almak için cesaret gerekiyor. Aynı zamanda finansal konularda da derinlemesine bir değerlendirme yapma ihtiyacını doğabilir.

Yay burç yorumları: Bu hafta itibariyle yaptığınız işe verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iyi ilişkiler kurmanız ve yardımlaşmaya açık olmanız mümkün. Hizmet aldığınız yerlerden memnuniyet duyabilirsiniz. Angarya işler dahi gözünüzde pek büyümeyebilir bu süreçte. Sağlığınızda birtakım sorunlar varsa hafifleyebilir. Spor ve sağlıklı beslenmeyle bünyenizi daha çok destekleyebilirsiniz.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Muhtemel sorunların üstesinden çok hızlı gelebileceksiniz, profesyonel diyet veya spor desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni iş projeleri, teklifler gündeme gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz! Eğer iş arıyorsanız sık sık iş görüşmelerine çağrılabilirsiniz. Sağlık yönünden de oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Uzun zamandır sağlık alanında bir tedaviye başlamayı düşündüğünüz bir konu varsa bu günleri değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve spor alanında bir başlangıç yaparsanız karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç transiti gerçekleşiyor. 5. evdeki Mars aşk hayatınızı canlandırabilir. Hayattan keyif aldığınızı hissedebilirsiniz. Kutlamalar, iyi şans ve eğlenceler bu transitin konusudur. Sizi mutlu eden hobiler edinir, spor yapmaya başlar ya da hobilerinizi uyguladığınız ve spor yaptığınız yerde biriyle tanışabilirsiniz. 5. evdeki Mars çocuk sahibi olanlar için çocukların gündemlerini oluşturacağı zamana işaret edebilir. Çocuk sahibi olmayı da deneyebilirsiniz. Yarışmaya katılan ya da ödül alan bir çocuğu gösteren bu konum aynı zamanda ebeveyn ve çocuk arasında tartışmaları arttırır niteliktedir. Sırf kazanmak veya daha fazlasını kazanmak uğruna büyük riskler almaktan ve kumar oynamaktan kaçının.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Fikirlerinizi ve becerilerinizi geliştireceğiniz alanları daha iyi anlama ve gözlemleme şansı bulabilirsiniz. Sizin için zor ve imkansız gibi görünen konulara odaklanabilirsiniz. Bu dönemde, aile ilişkilerinde daha derinlemesine anlayış ve bağlar oluşturma fırsatı bulabilirler. Plüton’un geri hareketi, aile içindeki gizli dinamiklerin ve duygusal derinliklerin daha iyi anlaşılmasını sağlayabilir. Bu dönem, geçmişte yaşanan konuların tekrar gündeme gelmesine ve üzerinde çalışılmasına olanak tanırken, aile ilişkilerinde daha derin bir iyileşme ve dönüşüm süreci başlatılabilir.

Oğlak burç yorumları: Sizin için eğlenceli zamanlar başlıyor diyebiliriz. Böylece artık moraliniz yükselişe geçiyor. Aşk hayatınız ve içinizdeki çocuk canlanabilir. Mülklerden, riskli yatırımlardan ve hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Ailevi koşullar istediğiniz gibi olmaya başlayabilir, çocuklarınızın hayatında güzel gelişmeler sizi de mutlu edebilir. Arkadaşlarınızdan evlilik müjdeleri almanız da olası gözükmektedir. Hamile kalmak istiyorsanız doğurganlığınızın daha çok artacağı bir zaman olabilir.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalama şansınız çok yüksek olacaktır, özellikle sinema, televizyon, radyo, tiyatro, resim..vb işlerde olanlar süper başarılar yakalayabilirler, iş teklifleri alabilirler. Evli olanlarınız ise çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hobilerinizden daha çok keyif alabilir, yaşamın daha eğlenceli ve keyifli tarafları ile daha çok haşır neşir olabilirsiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. 4. evdeki Mars aile içinde, bilhassa ebeveynlerle anlaşmazlık, rekabet, gürültü ve tartışma anlamlarına gelebilir. Paylaşılamayan bir ev, evden ayrılan biri, ilk defa ayrı eve çıkmak Mars’ın 4. Ev transitiyle ilgili olabilir. Evde misafir kabul edilecek zaman değildir! Yeni tarzda bir ev dekore etmek ya da yeni bir eve taşınmak, yalnız vakit geçirme ihtiyacı, ev ortamında çalışmak bu transit ile ilgilidir. Aile büyüklerinden birinin sağlığıyla ilgili kontroller yaptırmanız gerekebilir. Bu süreçte sinirlerinize hâkim olmanızda fayda var.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Finansal konularda attığınız ya da atmaya hazırlandığınız işlerde size bazı değerlendirmeler getirebilir. Geçmişiniz ve aile ilişkilerinize daha derinlemesine bakmanız, geçmişte yaşanan konuları çözümlemeye ve kendi içsel dünyanızda derin dönüşümler yapmaya teşvik edebilir. Aile içi ilişkilerde daha fazla derinlik ve anlayış arayışı içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerinde gizli konuları açığa çıkarma ve daha sağlam temeller üzerine inşa etme fırsatı bulabilirsiniz. Ancak bu süreçte aile içindeki gerilimler artabilir. Sabırlı olmak ve anlayışlı bir tutum benimsemek önemlidir.

Kova burç yorumları: Bu hafta itibariyle aile hayatınız, akrabalarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Sürpriz bebek ve evlilik haberleri gelebilir. Bekarsanız siz de evlenmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan mülk almak, taşınmak için şartlar elverişli hale gelebilir bu dönem. Bekarlar da daha çok ev sorumluluğunu alabilir gözüküyor. Aile içinde hastalık, küslük veya varsa tüm negatif olaylar aniden dağılıp bitebilir.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Yeni bir eve taşınmak, gayrimenkul alıp satmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Yaşadığınız alanları güzelleştirmek, dekorasyon ile ilgilenmek için verimli günler. Aile hayatınızda huzurlu anlar yaşarken maddi anlamda destekleneceksiniz. Evinizde, yuvanızda, yaşadığınız yerde size keyifli gelecek değişimler yapabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, eşyaları yenileyebilir, dekoratif anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha keyifli ve mutlu zamanlar sizleri beklemekte. Yine bu süreçte evinizi değiştirebilir, daha güzel ve de konforlu bir eve geçiş yapmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda iyi niyetli insanlardan çok güzel destekler de alabileceksiniz.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcunda transit yapıyor. 3. evdeki Mars iletişimin her alanında hareketlilik verebilir. Zihniniz sürekli yeni fikirlerle dolup taşabilir. Pazarlama, satın alma, mühendislik, entelektüel çalışmalar ve ticaretle ilgili olarak başarılı bir konumdur. Yeni bir blog açabilir, aracınızı ya da bisikletinizi yenileyebilir, seyahatler planlayabilirsiniz. Bazen de 3. Ev Mars’ı kaş yaparken göz çıkarmaya benzer. Hızlı ve sabırsız konuşmalar, eleştirilere karşı tahammülsüzlük, kardeşler, komşular ve yakın arkadaşlarla anlaşmazlıklar/tartışmalar gündeme gelebilir. Yazacaklarınızı ve telaffuz edeceğiniz her şeyi birkaç kez gözden geçirerek, öfkeli ifadelerden kaçının. Yeni beceriler ve uğraşlar edinmeyi deneyin. 3. Evdeki Mars omuz ağrıları, elde kesikler ya da yanıklar, ağızda enfeksiyonlar anlamlarına gelebilir. Düşünce ve davranışlarınızda ne kadar sakin olursanız o kadar az sorunla karşılaşırsınız.

2 Mayıs’ta Plüton sizin burcunuzda retro yapıyor. Karar alma, bu kararları uygulama mekanizmanızı geliştirmeniz için size bazı püf noktalarını hatırlatabilir. İnsanlarla yüzleşmek, kişisel düzlemdeki eksiklerinizi fark etmek kadar bunların üzerine gidebilmeyi de deneyimleyebilirsiniz. Maddi konularda derinlemesine bir analiz ve dönüşüm süreci olabilir. Geri hareket, genellikle eski konuların tekrar gözden geçirilmesi ve derinlemesine analiz edilmesi anlamına gelir. Bu dönemde, kova burcu bireyleri maddi konularda geçmiş hataları ve başarıları değerlendirme fırsatı bulabilirler. Ayrıca, finansal stratejilerini ve iş planlarını gözden geçirerek daha sürdürülebilir ve güçlü bir temel üzerine inşa etmeye odaklanabilirler. Ancak bu dönemde beklenmedik maddi zorluklarla karşılaşabilir veya iş hayatında karmaşık durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olun zira 26 Mayıs’taki Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle birlikte iş hayatında yeni fırsatlar ve büyüme potansiyeli ile karşılaşacaksınız.

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle özellikle ticaret, eğitim ve kısa seyahatlerde sizi keyiflendirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayırlı iş anlaşmaları gerçekleştirebilir veya kendinize araç almaya karar verebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaratıcılığınızı daha çok sergileyebilirsiniz. Nazik, etkileyici iletişiminizle kendinizi her yere kabul ettirebilirsiniz. Kardeş, çocukluk arkadaşlarınız, kuzen ve komşularla ilişkiler iyi ilerleyebilir ve birlikte davetlere katılabilirsiniz.

29 Nisan’da Venüs Boğa transiti gerçekleşiyor. Araştırıp ürettiğiniz bir dönemdesiniz. Yakın çevreniz akrabalarınız ile iletişiminizin keyifli. Bu günler ilgi duyduğunuz hobi alanlarınızda kendinizi geliştireceğiniz bir dönemdir. Çeşitli keyif amaçlı seyahatlere çıkabilir, kendinize tatil kaçamakları ayarlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden güzel destekler ve haberler alabilecek özellikle kardeşlerinizin yaşamı ile ilgili güzel gelişmelere tanıklık edebileceksiniz. Bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, size keyif veren, yüzünüzü gülümseten yazılara hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İletişim, tanıtım, organizasyon, reklamla ilgili her türlü konudan fayda sağlayacak girişimleriniz başarı ile sonuçlanabilecektir.

30 Nisan’da ise Mars Koç burcuna geçiyor. Mars 2. Evinizde ilerlerken, maddi güvenlik ihtiyacınız artar. Para kazanmak için çok efor sarf ettiğinizi hissedebilir, hatta ekstra gelir için ikinci bir işe başlayabilirsiniz. 2. Evdeki Mars para kazanmanın yeni yöntemlerini bulmakla, bazen spor ya da dansı kariyer haline getirmekle ilgilidir. Ancak borç ya da kredi almakla ilgili olumlu yorumlanmaz. Hızlı para kazanmak ve kazancı aynı hızda tüketmeyi gösterir. Ani ve düşüncesiz alışverişlerden kaçınmanız, öfkeliyken para harcamamaya özen göstermeniz çok önemlidir. Arkadaşlarınızla para sebebiyle aranız açılabilir. Karmaşık ilişkiler yüzünden kendinizle kurduğunuz değer ilişkisini sorgulayabilirsiniz.

2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Bu gerileme süreci sizi her zaman olduğundan daha farklı bir inziva sürecine taşıyabilir. Bu süreç içerisinde sadece düşünmekle kalmayıp çıkarımlarınız neticesinde yapmanız ve yapmamanız gerekenleri de görebilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde derinlemesine bir içsel arınma ve dönüşüm sürecine girebilirsiniz. Geçmiş ilişkileriniz ve duygusal bagajlarınızı gözden geçirmeniz ve üzerinde çalışmanız mümkün. Bu süreçte kendi iç dünyanıza derinlemesine dalabilir; duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı daha iyi anlama fırsatı bulabilirsiniz.(İndigo)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.