Emlak Katılım Bankası Şubelere Personel Alımı Yapacak!

Emlak Katılım Bankası Şubelere Personel Alımı Yapacak!

Türkiye Emlak Katılım Bankası “Genel Başvuru - Genel Müdürlük Birimleri ile Şubeler” için iş ilanları yayımlandı. Banka personeli alımı başvuru süreci, şartları ile tüm detayları bu yazımızda.

Genel Başvuru niteliğinde düzenlenmiş Türkiye Emlak Katılım Bankası yeni ilanlarına başvurular başladı. Öte yandan Türkiye genelinde yeni açılacak ve mevcut şubelerde pazarlama ve operasyon kadroları için ihtiyaçlarının karşılanması için de şubeler için genel başvuru ilanına başvurular başladı.

Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Başvuru Şartları

Genel Müdürlük birimlerinde istihdam edilmek üzere ilgili lisans bölümlerinden mezun (İİBF, Mühendislik Fakülteleri, Bankacılık ve Finans, Ekonometri, İstatistik vb.), Analitik düşünme ve analiz etme yeteneğine sahip, Etkili iletişim becerilerine sahip, takım çalışmasına yatkın, Öğrenmeye açık, sürekli kendini geliştiren, İş takibi kuvvetli, müşteri odaklı, Tercihen yabancı dil bilgisine sahip, Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya en az 2 yıl tecilli, Bankacılık tecrübesi olmayan adaylar için 28 yaşını aşmamış olmak,

Şubelere personel alımı şartları nelerdir

Pazarlama Kadroları için; 35 yaşını aşmamış, Katılım Bankacılığı kurum kültürüne uygun, Banka şubelerinin pazarlama pozisyonlarında en az 3 yıl deneyimli, Tercihen daha önce katılım bankasında iş tecrübesi bulunan, Tercihen halihazırda bir bankada çalışan, Aktif olarak kendi müşteri portföyüne sahip ve en az 3 yıldır portföy yönetimi yapan adaylar başvurabilir.

Operasyon Kadroları için; 35 yaşını aşmamış, Katılım Bankacılığı kurum kültürüne uygun, Banka şubelerinin operasyon pozisyonlarında en az 3 yıl deneyim sahibi, Gişe ve diğer operasyon kadrolarının yönetimi alanında tecrübeli, Tercihen BOA sistemine hakim adaylar başvurabilir.

Gişe Kadroları için; 28 yaşını aşmamış, Katılım Bankacılığı kurum kültürüne uygun, Banka şubelerinin gişe pozisyonlarında en az 1 yıl deneyimli, Tercihen daha önce katılım bankasında iş tecrübesi bulunan, Tercihen BOA sistemine hakim adaylar başvurabilir.

Emlak Katılım Bankası personel alımı süreci nasıl olacak?

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından personel alımı için iş başvuruları online olarak yapılabilecektir. Adaylar başvurularını bankanın kariyer sayfasından hemen yapabilirler.

Türkiye Emlak Katılım Bankası personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.