Çevre Şehircilik Bakanlığı Çok Yüksek Maaşla Kamu Personel Alımı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı Çok Yüksek Maaşla Kamu Personel Alımı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde KPSS şartı aranmadan güncel memur personel alımı başvuru süreci tamamlanıyor. İşte tüm detaylar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ÇSİB tarafından güncel kadrolara memur personel alımı başvuruları tamamlanıyor. KPSS zorunluluğu aranmayan memur atama başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Memur personel alımı başvuru genel şartları

Adayların 657 DMK’daki şartlara haiz olması gerekmektedir. Başvuru için ayrıca T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. KPZZ zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenler değerlendirmede en az 70 olarak baz alınacaktır.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri

Başvuru için adayların “Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendislikleri” mezunu olması gerekiyor. Ayrıca adayların diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunu olması ve diğer koşulları taşıması hükmü ile başvuruları kabul edilecek.

4 kat maaş verilecek ünvanlar: 3 yazılım takım lideri ve çözüm mimarı (.NET ), 1 sistem takım lideri ve çözüm mimarı, 1 kıdemli veritabanı ve veri ambarı uzmanı, 1 kıdemli java yazılım uzmanı.

3 kat maaş verilecek ünvanlar 3 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, 2 kıdemli veri uzmanı, 1 kıdemli sistem uzmanı, 1 kıdemli ağ veya siber güvenlik uzmanı, 1 java yazılım uzmanı, 1 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı.

2 kat maaş verilecek ünvanlar 10 yazılım geliştirme uzmanı (.NET), 1 python yazılım geliştirme uzmanı, 2 veritabanı uzmanı (NoSQL), 2 sistem uzmanı (Microsoft), 2 sistem uzmanı (Linux), 2 ağ uzmanı, 1 siber güvenlik uzmanı, 3 kıdemli iş analisti, 2 veri uzmanı, 1 kadroya .NET yazılım geliştirme uzmanı (CBS).

Çevre Bakanlığı memur alımı başvuruları

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde memur alımı başvuru süreci 3 Mayı dahil olmak üzere internetten yapılabilecektir. Adaylar online olarak başvuru iş ve işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı memur alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.