AFAD Kadrolu Devlet Memuru Alımı Yapıyor!

AFAD Kadrolu Devlet Memuru Alımı Yapıyor!

AFAD’a güncel memur alımı online başvuruları alınıyor. Kimler AFAD devlet memuru alımı başvurularına dahil olabilir? İşte sürece dair tüm detaylar ve başvurular.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) memur alımları için başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. AFAD’a memur alımları başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru genel şartları

657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını doldurmak, Ülkenin her yerinde görev yapmaya ve her türlü vasıta ile seyahat etmeye elverişli olmak, görevin devamlı olarak yapılmasına engel bir sağlık problemi olmamak gerekiyor. Ayrıca 2022 yılı KPSSden ise en az 70 ve üzeri puan almak şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri

Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında 3 kadro var. Başvuru için Kamu Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrenim mezunu olmak gerekiyor.

Hukuk alanında 2 kadro var. Başvuru için Hukuk öğrenim mezunu olmak gerekiyor.

Maliye alanında 3 kadro var. Başvuru için Maliye öğrenim mezunu olmak gerekiyor.

4 kadro İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, 2 kadro Maliye, 2 kadro Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, 4 kadro iktisat, 3 kadro da hukuk alanında olacak.

AFAD personel alımı başvuru süreci nasıl işler

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD memur alımları için başvuru iş ve işlemleri 21 Şubat 2024 tarihine kadar olacak. Başvurular çevrimiçi olarak yapılabilecektir.

AFAD memur alımı 8 kadro başvuru kılavuzu.

AFAD memur alımı 15 kadro başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.